Știrea zilei

Fata de 11 ani din Bragadiru, disparuta sambata dimineata, a fost gasita. Cabral Ibacka s-a implicat direct

Adolescenta de 11 ani din Bragadiru, disparuta sambata dimineata de acasa a fost gasita intr-un mall din Capitala. Cabral Ibacka s-a implicat in cautarile fetei. Vedeta i-a rugat pe fani sa distribuie pe retelele de socializare fotografii cu adolescenta.

Copila a fost gasita seara, sanatoasa. Alaturi de politie, multi oameni au dorit sa ajute. Printre ei se numara si Cabral Ibacka.

“Help. Plec acum catre Bragadiru, ma intalnesc cu alti membrii din Rescue 4×4. Cautam o fata care s-a pierdut azi dimineata in jurul orei 08:15 – 08:30 in zona Leroy-Merlin Bragadiru Ilfov. Fata se numeste Alina Maria si este imbracata in jeansi (blugi) negri si tricou turcoaz. Daca esti prin zona, arunca si tu un ochi. Daca ai ceva prieten prin zona, anunta. Orice info ar putea fi de ajutor. Multumesc.”, a scris Cabral pe pagina de Facebook.

PUBLICITATE

Mama fetei a anuntat Politia cand minora a plecat la magazin si nu s-a mai intors la locuinta. Din fericire, totul s-a terminat cu bine can a fost gasita intr-un centru comercial din Bucuresti.

Fata din Bragadiru a fost gasita teafara si nevatamata

“Aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni, iar in prezent se afla in custodia politistilor ilfoveni, urmand sa fie condusa la sediul Politiei Oras Bragadiru, unde va fi incredintata mamei”, a fost anuntul facut de politistii.

PUBLICITATE

“Gata. Fata a fost gasita! Multumesc mult oamenilor din comunitatea asta pentru ca s-au implicat, au fost atenti si au dat alarma extrem de repede.

Chapeau bas si colegilor din Rescue 4×4 pentru mobilizare. Nu se posteaza public desfasurarea actiunii, dar va pot spune ca erau deja pe teren mai multi de-ai nostri… si multi altii deja lasau orice faceau si se indreptau spre Bragadiru.
Inca o data, multumesc!”, a scris Cabral Ibacka.

Apelul initial al politiei

„Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov desfasoara activitati specifice de cautare a unui minore, in varsta de 11 ani, care, in dimineata zilei de 12 septembrie a.c., a plecat de la domiciliul sau, din orasul Bragadiru si nu a mai revenit. Sesizarea a fost facuta prin apel 112 de catre mama minorei, care a declarat faptul ca fiica ei, in varsta de 11 ani, a plecat de acasa in jurul orelor 08:20, pentru a merge la un magazin si nu s-a mai intors la adresa de domiciliu.

Fata are o inaltime de 1,50 metri, par saten cu varfurile blonde si ochii caprui. Cand a plecat de acasa fata purta un tricou de culoare turcoaz cu inscriptia PUMA, blugi negri si adidasi roz.

Persoanele care detin informatii sau care pot da relatii despre persoana disparuta, sunt rugate sa apeleze serviciul unic de Urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, transmitea politia Ilfov.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close