Știrea zilei

Diana Șoșoacă îl atacă pe Raed Arafat în cazul morții lui Adrian Cernea

Moartea lui Adrian Cernea a atras din nou un semnal de alarmă cu privire la răspunsul autorităților în situații de criză.

Ieri, Raed Arafat declara la Antena 3, că organizatorii concursului nu au ținut cont de starea vremii și înformăriile de cod portocaliu emise în zona desfășurării competiției.

Acesta a subliniat și lăsat să se înțeleagă indirect că organizatorii concursului care i-a adus moartea ui Adrian Cernea, nu aveau contractate echipaje de salvare, conform legislației în vigoare.

PUBLICITATE

Diana Șoșoacă consideră că Arafat este lipsit de empatie
Iriată la culme de declarațiile șefului ISU, Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit la România TV și-l acuză pe Arafat de incompetență și lipsă totală de empatie.

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul. Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui,” a declarat Șoșoacă la România TV.

Sentoarea a continuat seria de acuazații la adresa lui Arafat, considerând că „mâine lui sunt pline de sânge”, „mâinile lui sunt pline de sânge. Nici la acest moment nu e în stare să-şi dea demisia, ceea ce înseamnă că nu are pic de demnitate şi onoare”.

PUBLICITATE

„E inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de acest om care şi-a pierdut viaţa,” a adăugat aceasta.

„O infatuare şi o îngâmfare care nu îi arată decât incompetenţa, egocentrismul şi autoidolatria de care dă dovadă. Acest Guvern şi acest preşedinte nu dau dovadă decât că probabil sunt nişte servicii secrete externe care îl impun pe Raed Arafat în funcţia de şef DSU,” a conchis aceasta.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close