Știrea zilei

Liviu Vârciu e disperat, Covid-19 a făcut ravagii în trupul lui: “Ficatul e praf si am o pată pe plămâni”

După ce Crăciunul l-a prins izolat de familie, într-o cameră din vilă, Liviu Vârciu va putea petrece în noaptea de Anul Nou alături de iubita sa, Anda Călin, si de cei doi copii. Artistul ne-a mărturisit că a ieșit din izolare, că se simte ceva mai bine, dar că va avea de tras în următoarea perioadă. “Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Liviu Vârciu, mărturie despre cum s-a vindecat de coronavirus. S-a temut pentru viața mamei sale

Liviu ne-a mai spus că a stat izolat de cei dragi într-o cameră a vilei sale: “Am fost doar eu si cu play-station-ul. Așa am petrecut Crăciunul. Moșul nu a venit, ca i-a fost frică de Covid. Nu am intrat în contact cu nimeni în această perioadă. Mergeam la masa după ce terminau ai mei, atunci când nu mai era nimeni în bucătărie”.

PUBLICITATE

În tot această perioadă, Liviu Vârciu a stat cu emoții de teamă să nu se fi îmbolnăvit și mama lui: “Fusesem la mama fără să știu că am. Din fericire, mama nu a avut nimic. Nimeni din familie nu l-a luat”, ne-a mai spus vedeta postului Antena 1, care a tras din greu, în ultima perioadă, la filmările pentru programul de Sărbători.

Liviu Varciu, alaturi de colegi, Andrei Stefanescu si Nea Marin au trecut si ei prin infectarea cu Covid

”O singură dată nu am purtat masca, fix o oră, și uite ce am pățit!”

PUBLICITATE

Liviu Vârciu a urmat tot tratamentul prescris de medicii de la Institutul “Matei Balș” și a fost monitorizat acasă: “Am fost la spital când mi-am făcut testul și analizele. Apoi am ținut virusul în frâu prin tratament”. Artistul ne-a mai spus că reușise să “fenteze” infectarea respectând toate măsurile, cu o singură excepție. “M-am spălat pe mâini de fiecare dată, am dezinfectant în mașină, pe care l-am folosit, am purtat mereu masca. O singură dată nu am avut-o, fix o oră, si uite ce am pățit!”, a adăugat actorul.

Liviu Vârciu a anunțat că s-a infectat cu Covid-19 pe paginile sale de socializare. “Să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun. E bine că nu imi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum, de Sărbatori, e groasă”, a menționat acesta pe Instagram. Dar și colegii lui, Andrei Ștefănescu și Nea Marin s-au luptat cu această boală.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close