Descoperă

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 15-21 martie 2021

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 15-21 martie 2021, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 15-21 martie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 martie:

PUBLICITATE

Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Nu vrei să mai preiei inițiativa atunci când vine vorba de anumite relații.

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 martie:
Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți că emoțiile sunt doar ale tale și nimeni nu le va înțelege în adevăratul sens al cuvântului.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 martie:
Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți.

PUBLICITATE

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 martie:
Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Partenerul se află întotdeauna printre priorităţile tale, iar faptul că petreceţi puţin timp împreună îți displace destul de mult.

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 martie:
Atunci când vine vorba de izolarea în care trăiești de ceva timp, pur și simplu nu reușești să privești spre propriile trăiri. Nu acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 martie:
Azi vei învăța din nou multe lucruri despre propriile limite prin prisma interacțiunilor cu cei din jur. Fiecare zi care trece este ca un fel de sursă sau resursă care te ajută să mergi mai departe.

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 martie:
Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 martie:
Chiar dacă în trecut ai făcut destul de multe compromisuri, acum este momentul să fii mai categorică în raport cu alegerile pe care le faci.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 martie:
Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte. Nimic este mai confortabil pentru fiecare dintre noi decât a fi cât mai fi siguri de realitatea care ne înconjoară.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 martie:
Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. Nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții!

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 martie:
Procesul de introspecție în care te afli de ceva timp este unul laborios. Pentru ca rezultatele să fie edificabile, este nevoie să treci prin toate etapele care-l definesc.

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 martie:
Ai foarte puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close