Descoperă

Alerta METEO. Vine iarna? Avertismentul meteorologilor

Alerta METEO. Vine iarna? Avertismentul meteorologilor. Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben si portocaliu de vreme rea, iar pe Varful Omu deja a nins. Meteorologii anunta o scadere brusca a temperaturii.

Astfel, temperatura maxima va fi cuprinsa intre 21…22 de grade, iar cea minima intre 10…12 grade.

Incepand de joi, 1 octombtie si pana pe 2 octombrie, temperaturile minime pe Varful Omu vor fi de – 3 grade Celsius, inregistrandu-se conditii de ninsoare. Incepand cu data de 3 octombrie, temperaturile in Bucegi vor creste, situandu-se in intervalul 1 grad Celsius minima si 14 grade Celsius maxima. In intervalul 2-9 octombrie, vremea va fi predominant insorita pe parcursul zilei.
Alerta METEO. Vine iarna? Avertismentul meteorologilor

PUBLICITATE

Cod galben in Romania

Cod galben pana pe 02 octombrie, ora 10:00. Fenomene vizate: ploi insemnate cantitativ. In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zona de munte va ploua si se vor acumula cantitati de apa insemnate ce vor depasi 25…35 l/mp.

Cod portocaliu in Romania

PUBLICITATE

Cod portocaliu valabil pana pe 02 octombrie, ora 10:00, fenomene vizate: ploi abundente. In Maramures, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crisanei, precum si in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali va ploua temporar abundent, iar prin acumulare cantitatile de apa vor depasi 40…70 l/mp.
Alerta METEO. Vine iarna? Avertismentul meteorologilor

PROGNOZA SPECIALA pentru Bucuresti

Din 01.10.2020 ora 10:00 pana 02.10.2020 ora 10:00 vremea se va raci. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros, trecator va ploua slab, iar vantul va avea unele intensificari (viteze la rafala in general de 35…45 km/h). Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vantul va sufla cel mult moderat (viteze de pana la 20…25 km/h). Temperatura maxima va fi de 18…19 grade, iar cea minima de 10…11 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Prognoza meteo vineri

Vineri, potrivit meteorologilor, vremea se va ameliora din punct de vedere al precipitatiilor si se va incalzi usor fata de zilele anterioare. Cerul va avea innorari temporare, iar la inceputul intervalului va mai ploua slab in nord-vest si pe arii restranse in centru si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile vestice si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai ridicate in dealurile vestice si pe litoral.

Vremea se va incalzi, vineri si in Bucuresti. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 10…12 grade.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close