Descoperă

Horoscop zilnic, 13 octombrie 2020. Norocul este de partea Sagetatorului

Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale. Horoscopul din 13 octombrie 2020 este sigur ca acum este un moment bun pentru noi cunoscuti si intalniri.

Berbec

Optimismul Berbecului va fi cheia care deschide tot felul de usi. Oamenii vor fi atrasi de tine, vei deveni rapid centrul companiei. Arata-ti toate talentele, toata lumea cu care ai o conversatie vrea sa te vada in toata gloria ta. Nu conteaza cati oameni te asculta, fiecare emotie este importanta.

PUBLICITATE

Taur

Sanatatea in aceasta zi va avea de suferit pentru Taur: melancolie, probleme cu inima si tensiunea arteriala, exacerbarea bolilor cronice va asteapta. Problemele de sanatate vor provoca pierderea dispozitiei. Poate ca discutiile cu parintii tai, acestia se pot comporta ca si cum inca mai sunteti copii si pot interfera cu tine. De asemenea, la locul de munca, conducerea va fi nemultumita de tine.

Gemeni

PUBLICITATE

Acum atentia Gemenilor ar trebui sa fie concentrata asupra problemelor urgente cu care puteti face fata. Feriti-va de oamenii in care nu aveti prea multa incredere, nu planificati lucruri comune si nu vorbiti prea mult. Sunteti intr-un cerc de persoane defavorizate.

Rac

Raci, nu va concentrati atentia si timpul pe explicatii goale intr-o cearta. Conversatia este un argument slab, veti obtine o reconciliere rapida numai prin fapte. Si cat de exact iti demonstrezi inocenta depinde de ingeniozitatea si inventivitatea ta. Pe planul iubirii, exista o atmosfera favorabila.

Leu

Incearca sa iei decizii pentru a nu rani sentimentele altora. Uneori, ideea de beneficiu iti va face ochii tulburi, va trebui sa incerci sa nu cazi in emotie si sa cantaresti fiecare parere. Calmitatea este asteptata in sfera dragostei.

Fecioara

Punctele de vedere ale Fecioarelor in aceasta zi se vor schimba foarte mult, veti fi atrasi de stiintele umaniste, stiind ca veti intalni multi oameni draguti. Domeniul profesional este parfumat, cresterea in cariera te asteapta, dar fii atent si tine-te la locul tau. Absentele lungi de la serviciu sunt interzise!

Balanta

Balanta trebuie sa isi controleze vorbele, incercati sa le controlati pentru a nu va face rau. Tacerea este cea mai buna solutie. Dezamagirile recente ale oamenilor apropiati au fost in zadar. Dar aveti mari sanse sa va imbunatatiti pozitia in sfera romantica.

Scorpion

Scorpion, pastreaza-ti banii pentru tine, un moment nefavorabil pentru investitii pe diverse burse sau pariuri in jocuri de noroc, exista o mare sansa de esec. Este mai bine sa cheltuiti economiile pe propria afacere si sa le folositi acum si sa nu asteptati un viitor neclar.

Sagetator

Sagetator, in acest moment esti o persoana increzatoare si un mare strateg, daca ai nevoie de atentie, aceasta va fi asupra ta. Se intampla multe in conformitate cu planul, obstacolele te ocolesc. Moment favorabil pentru cumparaturi si afaceri pe care, de obicei, le impingeti intr-o cutie indepartata. Norocul este de partea ta.

Capricorn

Astazi Capricornii nu ar trebui sa alerge inaintea locomotivei, lucrurile urgente pot astepta, optiunea corecta ar fi sa dedice mai putin timp unei cariere si mai mult timp celor dragi. Starea nu tocmai buna de spirit te face nepoliticos, incearca sa fii atent in comunicare, cuvintele pot rani. Zi nefavorabila pentru noi cunostinte.

Varsator

Ziua de astazi a pregatit un examen serios pentru Varsator, care va va determina potentialul in domeniul profesional actual. Stelele iti doresc mult noroc si iti dau incredere pentru a-ti indeplini dorintele pretuite. Fii proactiv si nu pierde oportunitati.

Pesti

Acum Pestii nu sunt ocupati cu munca, ci cu o persoana draga lor. Dificultatile de comunicare cu aceasta persoana provoaca anxietate, iritare. Incercati sa va separati unul de celalalt si nu mai suferiti dupa persoane cu care nu aveti nici un fel de viitor. Cu timpul o sa fie mai bine pentru tine.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close