Știrea zilei

Drama neștiută a lui Smiley: ”Am început să plâng”

Este mereu cu zâmbetul larg pe buze, însă puțini știu drama prin care a trecut Smiley. Tatăl iubitului Ginei Pistol a suferit un atac cerebral, iar familia i-a ascuns acest lucru artistului. Cum a reacționat cântărețul când a aflat?

Smiley nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind fără doar și poate unul dintre artiști consacrați din România. O voce incredibilă, o prezență scenică aparte și mereu cu zâmbetul larg pe buze, viața artistului nu a fost mereu atât de ușoară precum crede toată lumea. Invitat recent în unul dintre podcast-urile lui Damian Drăghici, iubitul Ginei Pistol a vorbit despre cel mai greu și dureros moment cu care s-a confruntat de-a lungul vieții sale.

Drama neștiută a lui Smiley! Tatăl iubitului Ginei Pistol a suferit un atac cerebral

PUBLICITATE

Nu mai este un secret pentru nimeni că piesa lui Smiley, ”Confesiune”, a reușit să provoace lacrimi pe chipul tuturor, versurile dedicate părinților reușind să copleșească pe toată lumea. Ei bine, puțin sunt cei care știu povestea din spatele acestei melodii. Smiley a povestit că refrenul l-a scris în clipa în care se afla departe de casă, în America, după ce a aflat că tatăl său făcuse atac cerebral.

Totul s-a întâmplat după o discuție cu mama sa și, deși cea care i-a dat viață nu a vrut să-i spună pentru a nu-l impacienta, artistul și-a dat seama că ceva nu este bine.

”Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley.

PUBLICITATE

Smiley: ”M-am dus în dormitor și am început să plâng”

Cu toate că este un bărbat puternic, atunci când vine vorba de părinți, Smiley se emoționează mai tare ca niciodată. Așa s-a întâmplat și după ce mama s-a i-a spus ce a pățit părintele său, moment în care artistul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Deși era trist și nu se mai putea opri din plâns, o voce din capul lui îl îndemna să scrie. Drept urmare, așa a luat naștere melodia ”Confesiune”, dedicată în totalitate tatălui său.

”După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: ‘Scrie, scrie, scrie!’. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: ‘Imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des’”, a mai adăugat îndrăgitul artist.

Acum, toate problemele au rămas în trecut, iar Smiley se pregătește intens pentru rolul de tătic. Frumoasa Gina Pistol va naște săptămâna aceasta și toată familia este în extaz.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close