Știrea zilei

Urs extrem de agresiv in Busteni, spre Cascada Urlatoarea. A atacat muncitorii si a muscat din bara masinii jandarmilor

Un agresiv urs a atacat un grup de muncitori pe traseul spre Cascada Urlatoarea, la Busteni. Animalul este extrem de agresiv si a muscat din bara autospecialei de jandarmi trimisa la locul incidentului.

Populatia a fost avertizata prin mesaj RO Alert. Momentan nu exista informatii ca ar fi victime.

”Astazi, 09.10.2020 in jurul orelor 09.30 in Busteni, pe traseul spre Cascada Urlatoarea a fost semnalata prezenta unui urs agresiv. In zona s-au deplasat efectivele de jandarmi care au confirmat prezenta animalului, actionandu-se pentru securizarea perimetrului, instiintarea prin intermediul mesageriei RO ALERT despre existenta pericolului”, se mentioneaza in comunicatul transmis de IJJ Prahova.

PUBLICITATE

La fata locului se deplaseaza specialisti veterinari si paznicul de vanatoare pentru a solutiona situatia.

”Animalul este agresiv, posibil sa fie si ranit”, au mai anuntat jandarmii.

Surse locale au precizat ca animalul a muscat din bara autospecialei de jandarmi care a fost trimisa la locul incidentului.

PUBLICITATE

De asemenea, salvamontistii mentioneaza ca ursul a atacat un grup de muncitori.

”Avertizare: urs ranit si agresiv pe poteca turistica spre Cascada Urlatoare. Evitati zona! Ursul a atacat un grup de muncitori si a muscat din masini”, au anuntat salvamontistii.

Salvamontistii, jandarmii, administratia parcului si a fondului de vanatoare asigura perimetrul, ca niciun turist sa nu se apropie de locul unde este animalul.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close