Știrea zilei

Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu. Ar fi împlinit 20 de ani, la o zi după ce tatăl ei a murit

Luiza Melencu, mama Luizei, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a postat pe Facebook un mesaj lacrimogen. Fata ar fi împlinit azi 20 de ani. Culmea este că tată ei, Claudiu Melencu, a murit pe 1 Decembrie, cu o zi înainte de ziua de naștere a victimei monstrului din Caracal.

Monica Melencu i-a transmis, prin intermediul rețelei de socializare, un mesaj fiicei sale, Luiza, pe care o consideră în viață și victimă a unui sistem corupt. Femeia este de părere că fata ei a fost vândută, nicidecum omorâtă de Gheorghe Dincă.

„Azi e o zi specială, sufletul meu drag. Cu doi ani în urmă împlineai frumoasa vârstă de 18 ani. Azi, împlinesti frumoasa vârstă de 20 ani, nu ne-am așteptat la o așa suferință.

PUBLICITATE

Dumnezeu să fie cu tine și să-ți duca mesajele noastre îmi doresc să te strâng în brațe, dar, din păcate, soarta a fost prea cruda cu tine și noi.

Și, totuși, am luptat și luptam pentru tine, dar, din păcate, suntem prea mici pe lângă aceșți corupți. Copilul meu, durerea cea mare e că nu știm nimic, nimeni nu a avut interes pentru aflarea adevărului.

Oriunde te-ai afla în această lume, La mulți ani, copilul meu frumos, iar Dumnezeu să fie cu tine și să-ți deșchidă o portiță. Mi-e dor de tine, Lulu. Azi, 2 decembrie, împlineșți frumoasa vârstă de 20 de ani, Luiza mea”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

PUBLICITATE

Tatăl Luizei Melencu a murit pe 1 Decembrie

Bărbatul a murit cu o zi înainte ca fiica lui să împlinească 20 de ani, Luiza Melencu s-a născut pe 2 decembrie. În 2019, ea a fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă

„S-a stins cu gândul că nu știe unde este fetița lui. Nici nu știți cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu știe unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat.

Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara țării. Își dorea mult să fie față-n față cu Dincă, la proces”, au declarat persoane apropiate lui Claudiu Melencu, informează adevarul.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close