Știrea zilei

Alex Velea, reacție de ultimă oră, după ce Zanni a amenințat-o pe Elena Marin! „E sărac lipit pământului! A…”

Ce spune Alex Velea despre incidentele din tabăra Faimoșilor. Cui ține parte artistul, în scandalul dintre Zanni și Elena Marin.Alex Velea intervine, după ce a aflat de scandalul dintre Elena Marin și Zanni, artistul cu care colaborează de ceva timp.

Iubitul Antoniei nu este de acord cu ce se întâmplă în Republica Dominicană între concurenți, mai ales că s-au spus cuvinte grele în ultimele zile, iar la mijloc a căzut Faimoasa Elena Marin.

Alex Velea susține că toți cei implicați în scandal pot ajunge la un consens, mai ales că a colaborat în ultima perioadă și cu Jador, dar și cu Faimosul Culiță Sterp.

PUBLICITATE

Alex Velea îi ia apărarea lui Zanni

Cât despre incidentul șocant cu Elena Marin, Alex Velea nu susține acest comportament și crede că Zanni a fost provocat să se comporte așa, atunci când a fost acuzat pe nedrept că fură mâncarea din tabără.

“În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă.

PUBLICITATE

Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”, a scris Alex Velea pe Instagram.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close