Știrea zilei

Toti clientii Lidl trebuie sa stie asta! Adevarul despre produsele din rafturi

Toti clientii Lidl trebuie sa stie asta! Acest lant de supermarketuri a intrat pe piata romaneasca in anul 2011, in mod oficial. Modelul este unul identic cu cel din afara al grupului, insa diferit fata de tot ceea ce era prezent in Romania, la acel moment. Peste 80% din cele peste 1.800 de produse de la raft sunt, de fapt, marca proprie.

In momentul de fata, discounterul german Lidl este prezent local cu o retea de aproximativ 250 de magazine. Anul trecut a ajuns la un total de 351 de furnizori locali, cu 9.7% mai multi decat avea in anul 2017. Acesti furnizori locali aprovizioneaza toate sortimentele din magazine, inclusiv produsele sezoniere, conform Ziare Online.

Toti clientii Lidl trebuie sa stie asta! Adevarul despre produsele din rafturi

PUBLICITATE

Anul trecut, pe lista de furnizori pentru sortimentele permanente erau 276 de furnizori locali. Acest numar total este cu 8,2% mai mare decat in anul 2017, se arata intr-un raport al companiei germane. In ultimii ani, tot mai multi retaileri au inceput sa ofere public detaliile despre numarul de furnizori locali.

Din fericire, este o situatie win-win, caci si lantul de supermarketuri a avut de castigat. Tot mai multi romani au inceput sa prefere produsele locale, aflate pe raft in Lidl. Asa a aparut si brandul Camara Noastra, lansat tot de Lidl. Acesta contine numai produse Made in Romania. Mai mult decat atat, conducerea companiei a anuntat ca va largi sortimentul de produse fabricate in Romania.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close