Știrea zilei

Cand va naste Gina Pistol si o mare surpriza: „Ne-am decis asupra numelui”

Gina Pistol este pe ultima sută de metri în ceea ce privește sarcina. Atât prezentatoarea de la Chefi la cuțite, cât și partenerul ei, Smiley, sunt nerăbdători să-și țină fetița în brațe, având în vedere faptul că este primul lor copil. Cântărețul a oferit câteva declarații emoționante despre sarcina blondinei, dezvăluind că i-au ales deja numele bebelușului!

Gina Pistol și Smiley, pe numele lui real Andrei Tiberiu Maria, formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au anunțat public că urmează să devină părinți, celebra blondină fiind însărcinată cu primul ei copil. Vestea i-a uimit și pe ei, având în vedere că potrivit unor analize medicale făcute de blondină în trecut, aflase că sunt șanse foarte mici de a rămâne gravidă.

„Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, scria Gina Pistol pe Instagram în septembrie anul trecut.

PUBLICITATE

Nu doar viitoarea mămică este copleșită de emoții, ci și partenerul ei. Smiley urmează să devină tată, lucru care-l încântă nespus. Cântărețul a mărturisit că se simte pregătit de acest lucru, deși nu știe ce-l așteaptă. Totodată, artistul a mărturisit pentru o emisiune de televiziune că mai durează o lună și puțin până ce Gina Pistol va naște.

„Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc. Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul”, a spus Smiley pentru o emisiune de televiziune.

În continuare, Smiley a mărturisit că el și Gina Pistol s-au ocupat deja de achiziționarea cărucioarelor, a scaunului de mașină, pătuțului și, în general, de amenajarea camerei micuței, deoarece blondina mai are puțin și naște.

PUBLICITATE

„Avem tot, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă, mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem de pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț. Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a mai transmis artistul.

Smiley a dezvăluit că el și prezentatoarea de la Chefi la cuțite au ales deja numele fetiței
În același timp, cântărețul a mărturisit că el și Gina Pistol s-au hotărât deja asupra numelui pe care-l va purta fetița lor, însă nu a vrut să-l dezvăluie. Smiley a promis însă că fanii vor afla acest detaliu, după ce prezentatoarea de la Chefi la cuțite va naște.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. (…) Profesional urmează foarte multe lucruri”, a mai adăugat Smiley.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close