Știrea zilei

Acum s-a aflat! Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit: ”S-a terminat, s-a dus, s-a consumat”

S-au iubit de mama focului, iar despărțirea lor a venit ca un șoc pentru toată lumea în urmă cu câțiva ani. Acum s-a aflat! Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu au ajuns la final de drum.

O dată cu celebra telenovelă ”Numai Iubirea”, telespectatorii au descoperit și o frumoasă poveste de dragoste care a luat naștere pe platourile de filmare. Relația dintre personajele Alina și Victor din serial s-a transformat într-o iubire ca-n basme între Adela Popescu și Dan Bordeianu în viața reală. Cei doi păreau de nedespărțit, iar fanii erau îndrăgostiți de-a dreptul de relația lor.

Acum s-a aflat! Motivul pentru care Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au despărțit

PUBLICITATE

Iată că după trei telenovele în care au jucat împreună, Adela Popescu şi Dan Bordeianu au ajuns la final de drum. Despărțirea lor a venit ca un șoc pentru toată lumea, dar mai ales, pentru cei care îi divinizau. Cât despre motivul pentru care și-au spus adio, zvonurile și speculațiile nu au încetat să apară, lovind dur în ambii actori.

Un cuvânt de spus a avut și Dan Bordeianu, care, vizibil deranjat de gurile rele, a răbufnit și a dat cărțile pe față. În urmă cu ceva timp, artistul a mărturisit că relația dintre el și Adela Popescu s-a consumat. Cum fiecare avea alte planuri de viitor, cei doi au decis că este mai bine să se despartă. Adela Popescu și-a continuat cariera în telenovele o bună perioadă de timp, în vreme ce fostul său iubit a renunțat la lumina reflectoarelor.

Ba mai mult, Bordeianu a ținut să precizeze că va rămâne veșnic recunoscător telenovelelor care l-au propulsat în atenția publicului, fiind de părere că relația pe care a avut-o cu Adela Popescu s-a consumat din cauza mediului în care se aflau în permanență. Cei doi au format un cuplu atât în viața reală, cât și în ”Numai Iubirea”, ”Lacrimi de Iubire” și ”Iubire ca-n filme”, iar timpul prea mult petrecut împreună a dăunat relației lor.

PUBLICITATE

”Sunt recunoscator pentru aparitia in telenovele. Am invatat sa nu mai bag in seama ce vorbeste lumea, acele pareri vin din frustrari. M-am despartit de Adela Popescu pentru ca s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despartit, ea a ramas in sistemul ala si eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu in care traiesti si se consuma acea relatie.”, a spus Dan Bordeianu în urmă cu ceva timp.

Cei doi și-au refăcut viețile și au devenit părinți

Deși fanii au sperat până în ultima clipă că se vor împăca, hotărârea luată de Adela Popescu și Dan Bordeianu a fost una iremediabilă. Atât frumoasa prezentoare TV, cât și fostul său partener și-au refăcut viețile și au devenit părinți. Dacă Dan Bordeianu și-a găsit fericirea în brațele soției sale, Teodora și a devenit tătic de fetiță, Adela Popescu se bucură de statutul de mămică a trei băieți, dar și de căsnicia de vis alături de prezentatorul de la ”Insula Iubirii”.

”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a spus vedeta în podcast-ul lui Mihai Morar.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close