Social

Adriana Iliescu, executată silit de ANAF. Ce sumă datorează statului cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu a fost executată silit. Din păcate pentru celebra profesoră, decizia ANAF este categorică. Detalii din situația acesteia.

Adriana Iliescu, cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din România, are parte de o nouă lovitură a sorții. După ce s-a luptat în instanță cu rudele ei, în mai multe procese, a primit o înștiințare de executare silită din partea Administrației Finanțelor Publice sector 6.

Adriana Iliescu contestă executarea de la ANAF

PUBLICITATE

Săptămâna care urmează, Judecătoria Bălcești urmează să soluționeze contestația la executare depusă de Adriana Iliescu, împotriva Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București – Administrația sector 6 a Finanțelor Publice.

Femeia în vârstă de 82 de ani a fost anunțată că trebuie să achite atât cheltuieli de judecată, cât și cheltuieli de executare silită.

Femeia a pierdut ultima șansă pe care o mai avea ca să recupereze averea ce urma să ajungă la fiica ei, Eliza. Acum trebuie să scoată din buzunar aproximativ 2.000 de lei, conform Wowbiz.

PUBLICITATE

Adriana Iliescu se judecă de 16 ani cu rudele sale. Femeia a primit moștenire din partea părinților ei o proprietate în localitatea Bălcești din județul Vâlcea. De atuncia apărut conflictul cu rudele care dețineau terenul de lângă, pe care l-au vândut, fără să îi mai lase Adrianei Iliescu o cale de acces.

Chiar dacă și-a dat în judecată rudele, cea mai bătrână mamă a pierdut absolut toate procesele la rând. Mai mult, femeia a ajuns să fie și executată silit, după ce rudele i-au cerut să achite cheltuielile de judecată.

Cum se descurcă Adriana Iliescu cu cheltuielile?

“Faceți o socoteală. Din cei 2000 lei, cel puțin 500 se duc pe utilități și întreținere. Cum pot trăi două persoane din 1500 lei? Eliza este tânără, are și ea nevoile ei, vrea o hăinuță, un pantof, un manual. Își dorește și ea să meargă într-o tabără cu colegii.

Adriana calculează absolut tot în perioada asta, inclusiv mâncarea, care este cu rație.

Nimic nu se aruncă. Eliza are noroc că mai primește haine și fel de fel de cadouri de la nașul său, doctorul Marinescu, cel care a și adus-o pe lume”, au declarat în trecut surse din apropierea Adrianei Iliescu.

În prezent, Eliza are 16 ani și este elevă la liceu.

” Noi suntem bine, sănătoase amândouă, Eliza învață cu plăcere pe sistemul ăsta de învățământ nou online, i se potrivește ca o mânușă. Și să vă mai spun ceva, anul trecut a luat premiul I în clasă, n-am știut acest lucru, dar așa s-a întâmplat, iar acum învață cu plăcere, este unul dintre puținii copii.

Hai să nu zic chiar printre singurii, care printre cei care se pregătesc pentru școală, învață singură pentru fiecare materie. Și este foarte greu să te pregătești acasă ca și copil singur. Ne ajută Dumnezeu, ne și protejăm în rest”, a declarat Adriana Iliescu,

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close