Social

Se implineste un an de cand Mihai constantinescu nu mai este langa noi.Sotia regretatului artist a facut parastasul. Ce a aparut la mormantul artistului

A trecut un an de la moartea lui Mihai Constantinescu, iar văduva sa este încă îndurerată. Simona Constantinescu a organizat parastasul de un an pentru regretatul artist, iar prietenii i-au fost alături.

La mormântul lui Mihai Constantinescu au apărut extrem de multe flori, pentru a-l omagia pe marele artist.

Familia, prietenii și colegii l-au comemorat atât la biserică, cât și în Cimitirul Ghencea Militar, unde Mihai Constantinescu este înmormântat alături de sora și părinții săi. Preotul a ținut un discurs de-a dreptul emoționant la cimitir, cei prezenți fiind înduioșați cu gândul la artist.

PUBLICITATE

Mihai Constantinescu, înmormântat alături de parinții și sora sa

Mai multe fotografii au apărut pe rețelele de socializare, alături de mesaje emoționante de la apropiați.

„Sambata a avut loc slujba de comemorare si parastasul pentru Mihai Constantinescu. A trecut deja un an de cand Mihai s-a intors in GRADINA TATALUI CERESC. Jur imprejurul locului de veci, acolo unde Mihai se odihneste, este un mic COLT DE RAI. Iubirea infinita a SIMONEI pentru MIHAI, durerea si dorul din sufletul ei, toate le regasesti privind locul unde Mihai doarme somnul de veci alaturi de parintii si sora sa.

PUBLICITATE

Ieri, uitandu-ma la Simona, am descoperit -a cata oara- sotia, sora, camaradul de drum pe care Mihai l-a divinizat si sunt sigura ca si de ACOLO, DE SUS o face si are si de ce. SIMONA este SIMBOLUL PUR al FEMEII ADEVARATE si FOARTE PUTERNICE (desi aparent fragila), reper si model de DEMNITATE si DARUIRE NECONDITIONATA, asa cum ii sade bine oricarei FEMEI.

„Mihai ne-a lăsat drept moștenire imensa sa zestre artistică”

Cu siguranta, MIHAI ne-a lasat drept mostenire IMENSA SA ZESTRE ARTISTICA, dar ne-a daruit si compania si exemplul ,,BIJUTERIEI SUFLETULUI SAU-SIMONA.

La sfarsitul slujbei, PREOTUL-apropiat al familiei Mihai si Simona Constantinescu- a tinut o scuta prelegere, EXCEPTIONALA, atat de EMOTIONANTA si PATRUNZATOARE pe care ar trebui sa o ascultam foarte des, sa incercam sa o aprofundam sa o intelegem si sa o si urmam. Ne-ar prinde bine TUTUROR. A fost o zi de sambata in care noi, toti cei prezenti am trait momente de liniste si incarcare spirituala si sunt sigura ca Mihai s-a bucurat si este multumit.

SOMN LINISTIT IN PACE si ODIHNA VESNICA , MIHAI. MELODIILE, CANDOAREA, ZAMBETUL si BUNATATEA TA , ne vor insoti MEREU! TE IUBIM ACUM SI MEREU!”, s-a scris în dreptul fotografiilor de la mormânt.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close