Știrea zilei

Cine este iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021! Uite ce mesaje ii poate trimite in Republica Dominicana

Sorin Pușcașu are o iubită superbă care îl așteaptă acasă, dar mai ales care îl susține cu sufletul la gură în fiecare ediție a show-ului Survivor România 2021. Tânăra are o metoda incredibilă prin care comunică cu războinicul, deși el nu are acces la niciun mijloc de comunicare.

Sorin este un concurent puternic care a dovedit că totul este posbil la Survivor România 2021. A trecut de la o extremă la altă în doar câteva săptămâni.

El a trecut printr-o nominalizare, a fost la un pas de a fi eliminat, iar acum a ajuns să fie favoritul publicului. Războinicul are acasa o iubită superbă care nu a încetat să-l susțină chiar și atunci când a fost nominalizat. Este alături de el indiferent de situație.

PUBLICITATE

Cine este iubita războinicului Sorin de la Survivor România 2021

Iubita războinicului Sorin de la Survivor România 2021, a pariat pe acesta chiar și în momentul în care a ajuns la nominalizare, după prima săptămână de concurs.

Până acum, pariul i-a ieșit, pentru că la consiliul de duminică Sorin Pușcașu a fost votat favoritul publicului și astfel l-a putut nominaliza pe Alin Sălăjean.

PUBLICITATE

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu, are o metodă incredibilă prin care îi trimite mesaje în Republica Dominicană

Laura și Sorin sunt împreună de trei ani și jumătate. Ei s-au cunoscut pe Facebook, pe vremea când războinicul era în echipa de juniori a celor de la Petrolul Ploiești.

Acum, Laura îl susține cu sufletul la gură pe fiecare traseu din fața micului ecran, ea are un mod incredibil de a comunica cu acesta, chiar dacă Sorin nu are acces la telefon.

Laura îi trimite iubitului ei în fiecare zi mesaje în care îi povestește ce a mai făcut și cât de mult îl iubește, astfel încât, în momentul în care acesta va ieși din concurs, să poată vedea zecile de gânduri pe care ea i le-a trimis.

Sorin și iubita sa nu au mai stat niciodată separați o perioadă așa de lungă, iar cel mai greu penru cei doi este că nu pot comunica. Laura așteaptă cu nerăbdare fiecare ediție din Survivor România pentru a-și vedea iubitul și pentru a-l susține.

”Este pentru prima dată când suntem separați pentru o așa lungă perioadă de timp și cel mai groaznic lucru este că nu pot vorbi cu el! Îl văd doar la televizor și în poze, dar nu încetez niciodată să vorbesc cu el!

Continui să îi dau mesaje zlnic pe WhatsApp, ca și cum le citește, despre ce fac cu ziua mea, chiar dacă telefonul lui este acasă! Știu că îl va bucura să le vadă când se termină emisiunea! Sunt mândră că sunt iubita unui bărbat atât de determinat, ambițios și curajos!

Mă rog pentru el să reziste cât mai mult în această competiție, chiar dacă îmi este foarte greu fără el, dar știu că lui îi este și mai greu acolo fără familie, fără mâncare, într-o luptă continuă pentru a supreviețui. Am încredere că el va câștiga Survivor România 2021”, a declarat Laura Alexe, iubita războinicului Sorin, pentru observatorulph.ro.

Laura: ”Sorin are un avantaj pentru că este pasionat de psihologie”

Laura crede că Sorin are toate calitățile pentru a câștiga sezonul 2 al competiției Survivor România 2021 și mizează în primul rând pe câteva atuuri pe care acesta le are față de ceilalți concnurenți.

”Chiar dacă este o competiție la nivel sportiv, trebuie să fii și puternic din punct de vedere psihic. Sorin are un avantaj, cred eu, fiind pasionat de psihologia umană. În plus, are abilitatea de a se integra ușor într-un grup și a demonstrat asta chiar în primele episoade ale concursului”, a mai spus Laura, conform sursei citate.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close