Știrea zilei

S-a aflat ce avere incredibilă are Diana Șoșoacă! Neașteptat câți bani face lunar și…

Declarația de avere a senatoarei AUR Diana Șoșoacă nu arată rău deloc. Avocata are trei locuințe, o casă de vacanță și 4 terenuri, dar și conturi bancare care însumează peste 15.000 de euro, se arată în declarația de avere depusă la Senat.

Senatoarea din partea AUR are mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se află aproape 15.000 de euro.

Diana Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Senatoarea mai deţine trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.

PUBLICITATE

Peste 20.000 lei/lună din avocatură

Senatoarea deţine mai multe obiecte de artă dobândite ”din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro. De asemenea, senatoarea AUR mai are patru conturi bancare, unde, în total, se află peste 16.000 de euro.

În declaraţia de avere se mai precizează faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, în anul 2020, a obţinut suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul Dianei Șoșoacă și care încasează 28.000 de lei pe an.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close