Știrea zilei

Cum va fi vremea de sărbători. ANM a emis prognoza! Surpriza mare pentru toata lumea

Cum va fi vremea de sărbători. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, estimările meteorologice pentru intervalul 30 noiembrie – 28 decembrie.

Prognoza meteo pentru Crăciun se anunță una atipică sezonului rece. Șansele de a avea zăpadă în zonele joase sunt extrem de mici, dat fiind faptul că temperaturile care se vor înregistra vor fi peste medie.

Pe de altă parte, meteorologii vin cu o veste bună și anunță că precipițiile vor fi ușor excedentare de-a lungul primei luni de iarnă, în special în jumătatea sudică a țării și în regiunile extracarpatice.

PUBLICITATE

ANM anunță cum va fi vremea de sărbători. Prognoza pentru 30 noiembrie – 28 decembrie

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările meteorologice pentru ultima zi din noiembrie și aproape toată luna decembrie, mai exact perioada 30 noiembrie – 28 decembrie.

Prognoza pentru săptămâna 30.11.2020 – 07.12.2020

PUBLICITATE

Temperaturile vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice, nord-vestice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zona versanților sudici ai Carpaților Meridionali. În restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil local deficitare în regiunile nord-vestice.

Cum va fi vremea în intervalul 07.12.2020 – 14.12.2020

Valorile termice vor avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice și în zonele montane aferente, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 14.12.2020 – 21.12.2020

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.
Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor excedentar, lcoal, în regiunile sudice.

Cum va fi vremea de Crăciun, intervalul 21.12.2020 – 28.12.2020

Din păcate pentru iubitorii de zăpadă, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, al nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, anunță ANM.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close