Știrea zilei

Andreea Mantea si Gina Pistol, facute praf de Oana Zavoranu. “Lasa sotiile fara soti, lasa si copiii fara tati”

Oana Zavoranu a inceput un nou proiect pe Youtube, care le are drept tinta pe multe vedete de la noi. Se pare ca bruneta nu tine cont de nimeni si de nimic, caci printre cei vizati pana acum s-a numarat chiar si colegul ei din serialul Sacrificiul, Dorian Popa. Daca o parte dintre persoanele publice criticate au decis sa o dea in judecata, ramane de vazut ce vor face cele mai noi vedete puse la zid de Oana.

Acum le-a facut praf pe Gina Pistol, iubita lui Smiley, dar si pe Andreea Mantea. Acuzatiile brunetei sunt unele destul de grave la adresa vedetei Kanal D, pe care nu s-a ferit sa o acuze ca i-ar fi “spart casa” unui barbat insurat de la noi. Mai mult decat atat, a prezentat pe internet niste mesaje venite si de la fani, cu noi atacuri la adresa Andreei.

Andreea Mantea si Gina Pistol, facute praf de Oana Zavoranu

PUBLICITATE

Dupa ce admiratorii ei au intrebat-o ce crede despre Gina Pistol, una dintre cele mai iubite vedete din Romania, Oana nu s-a abtinut si a rabufnit: „De ce ma starniti? Pai cam ce parere as putea avea cand si asta rupe giveaway-urile, codurile si arondurile?”, a spus Zavoranu, conform cancan.ro.

Urmatoarea pe lista a fost Andreea Mantea. Actrita din Sacrificiul a postat pe contul sau de Instagram o serie de capturi de ecran, dintr-un articol din presa. In acesta se mentiona ca vedeta Kanal D ar fi avut o relatie amoroasa cu un barbat casatorit. Oana a tinut sa adauge si un mesaj extrem de dur, la adresa prezentatoarei TV.

Oana Zavoranu a scris pe Instagram: „ZERO. Lui Spayder Sacadam ii plac barbatii insurati. Chiar daca pe langa faptul ca le lasa sotiile fara soti, le lasa si copiii fara tati. Asa da adevarat caracter…zero. Alexandra era gravida in 9 luni cand asta a divortat pentru Sacadam de ea. Si asta acum apare pe la TV sa va dea exemplu de conduita si sa va recomande creme, ceaiuri, medicamente si tratamente…asta! Caracter zero barat!”.

PUBLICITATE

Insa, dezvaluirile si atacurile nu s-au oprit aici. Vedeta din Sacrificiul a mai facut public un mesaj venit din partea unei urmaritoare, in care se lanseaza noi acuzatii grave la adresa Andreei Mantea. Ce legatura ar fi intre ea si Romica Tociu?

„Acum cativa ani eram in vizita la niste prieteni intr-un orasel de provincie, nu departe de Capitala. Se intampla ca atunci sa fie „zilele orasului”. Prezentatori erau Tociu si Palade siiii… ai ghicit, Spayder. Se intampla ca prietenii mei sa se stie cu organizatorii, asa ca am mers in culise la masa VIP, unde am ciocnit un pahar cu Tociu si Palade (Mantea era pe scena, prezenta un concurs la momentul ala).

Din caterinca in caterinca cu Tociu (care si el numai sfant nu e) ne-a zis ca daca ii dam suficient sa bea, s-ar f*te cu oricine, chiar si ei i-au mai scapat o mana in chiloti si alte asemenea. Rusineee, marea doamna prezentatoare”, a fost mesajul primit de Oana Zavoranu, informeaza cancan.ro.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close