Știrea zilei

”Mi-e din ce în ce mai greu!” Aurelian Temișan, copleșit de durere

Aurelian Temișan, ascunde o adevărată dramă în spatele zâmbetului și entuziasmului pe care-l afișează mereu la TV. Astfel că acum, juratul de la „Te cunoscu de undeva” a decis să își deschdă sufletul și în versuri, copleșit de durerea morții celei mai dragi persoane din familie, a spus tot ce are pe suflet.

Aurelian Temișan, în onoarea tatălui său, a scris o poezie extrem de emoționantă în care a vorbit despre Relu, părintele lui, așa cum îi spune el, dar și despre relația de iubire dintre părinții săi, care i-au dat cele mai valoroase lecții de viață. Artistul a trecut în urmă cu mai bine de șapte ani printr-o adevărată dramă despre care a ales să nu vorbească până acum.

Aurelian Temișan, copleșit de durerea morții tatălui său

PUBLICITATE

Însă, de dor și de durere, juratul de la Antena 1 s-a reîntors în timp, pe vremea când luna Mărțișorului i-a luat cea mai dragă ființă, și a retrăit durerea provocată de moartea tatălui său. Tocmai de ceea, în versuri, cântărețul și-a plâns durerea, emoționând pe toată lumea.

”Iubitul meu Relu / Sunt 7 ani de cînd tu nu mai ești / Să râzi, să plângi, să faci glume cu mine / Să-mi spui lecții de viață, nu povești / Să mă ferești de rău, să-mi fie bine / Așa a decis Bunul Dumnezeu / Să-ți faci prieteni noi și-n Paradis / Sau să-i revezi pe cei mai vechi, plecați / Și să-mi rămâi în suflet și în vis / Iubirea ta cu mama a-nceput aici / Și tot din ea am apărut și eu / Vă înțeleg nedespărțirea-n veci / Dar mie mi-e din ce în ce mai greu / Acum, ca tată, plâng și râd mereu / Atunci când Dorei-i spun despre voi doi / Mă uit la ceas… nu vreau să mă-ngrozesc / Că timpul trece, nu se dă-napoi / Să știți că-mi sunteți și îmi veți fi mereu / Exemplu bun, ce m-a făcut ce sunt / Și ca și voi, vreau să împart și eu / Iubire celor dragi, pe-acest pământ”, a fost mesajul pe care Aurelian Temișan l-a publicat pe rețelele sale de socializare, făcând ca inimile tuturor admiratorilor, mai ales a celor care și-au pierdut unul sau ambii părinții, să tresare.

Tatăl vedetei sau Relu, așa cum îi spune el, artist de meserie, a murit la 66 de ani în urma unor probleme cardiace, lucru care și atunci, dar și acum l-a dărâmat pe Temișan din câte se poate observa din versurile de suflet publicate de el.

PUBLICITATE

Aurelian Temișan și-a pierdut și mama

Moartea tatălui său nu este singura tragedie prin care a trecut Aurelian Temișan. Din păcate, la doar un an de la decesul celui mai important bărbat din viața sa, vedeta și-a pierdut și mama. Dispariția ambilor părinți l-a pus la pământ pe artist, însă marele lui sprijin a fost Monica Davidescu, soția sa.

De menționat este faptul că durerea pierderii celor doi a fost și mai mare cu cât la acea vreme, de fiecare dată, juratul show-ului de transformări de la Antena 1 se află în lumina reflectoarelor, bucurându-și fanii, neputând fi alături de familia sa.

”Când a murit mama lui Aurelian, amândoi am avut premieră oficială la teatru. Când a murit tatăl său eram tot împreună la filmare, în Polonia”, a spus Monica Davidescu, în urmă cu ceva timp.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close