Știrea zilei

Legătura neștiută de nimeni dintre Cătălin Botezatu și regretata Mădălina Manole

Cătălin Botezatu are în palmares multe cuceriri, printre care se numără cele mai frumoase femei din România, și poate nu numai. De această dată însă, celebru designer povestește care a fost adevărata relație avută cu nimeni alta decât regretata Mădălina Manole, și nu, nu este vorba despre o legătură amoroasă între cei doi.

Cătălin Botezatu este, poate, unul dintre cei mai îndurerați apropiați ai Mădălinei Manole. Creatorul de modă și frumoasa artistă au fost prieteni foarte buni, până în ultima clipă de viață a „fetei cu părul de foc”.

Cei doi au avut o relație specială, care a dăinuit ani buni, până ce artista s-a stins într-un mod halucinant. Și pentur a demonstra cât de apropiați pot fi cei doi prieteni, ei chair au filmat un videoclip împreună, în care apar în scene tandre, romantice, în timp ce se sărutau pasional, fiind dezbrăcați.

PUBLICITATE

„Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Impact.ro.

Imaginile incendiare apar într-un videoclip filmat în anul 1996, când a fost înregistrată piesa „Nici nu mai cred că te-am iubit”. Melodia a fost distribuită, recent, chiar de către fratele artistei, în semn de omagiu adus artistei îndrăgită de români.

„Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant”, a mai adăugat designerul.

PUBLICITATE

În ceea ce privește relația lor de prietenie, Cătălin Botezatu se declară și acum șocat de faptul că Mădălina Manole nu mai trăiește. Cei doi țineau legătura, ba chiar creatorul de modă o ajuta pe artistă și din punct de vedere stilistic.

„Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”, a mai mărturisit Cătălin Botezatu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close