Știrea zilei

Doliu in muzica populara. Un cunoscut interpret s-a stins intr-un cumplit accident rutier. Avea doar 30 de ani

Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un cumplit accident de mașină. Bărbatul avea 30 de ani și era căsătorit cu o colegă de „breaslă”, Claudia Olaru.

Cunoscutul interpret de muzică populară a murit în dimineața zilei de 18 decembrie, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un TIR.

Accidentul s-a produs vineri pe DN7, în zona localității Drăganu-Olteni din județul Argeș. Conform Click.ro, solistul ar fi ațipit la volan în timp ce venea dinspre Sibiu la București.

PUBLICITATE

Interpretul de muzică populară Dumitru Stroie a murit

„A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a postat artistul Sebastian Stan, nașul de cununie al acestora, pe o rețea de socializare.

Născut în comuna Jina, la marginea Sibiului, Dumitru Stroie era pasionat de tradiție și obiceiuri, fiind un interpret extrem de apreciat de muzică populară. A făcut parte din Ansamblul Jidvei românia, unde a ajuns cu ajutorul maestrului Stelian Stoica.

PUBLICITATE

Bărbatul a participat la nenumărate concursuri din țară, unde a câștigat mai multe premii. Căsătorit cu Claudia Olaru după doar două luni de relație, Dumitru Stroie și-a găsit sfărșitul după impactul puternic cu un camion.

„Ne-a unit Dumnezeu. Nimic nu e întâmplător. Am fost la Mănăstirea Găbud şi m-am rugat să îmi găsesc o fată, să îmi fac o familie cât mai repede. Am văzut-o acolo, iar părintele ne-a făcut cunoştinţă”, povestea Dumitru în acel moment pentru sursa citată.

Pe lângă iubirea vieții sale, cântatul, Dumitru avea și o afacere, un magazin de produs bio sibiene, unde lucra împreună cu soția sa, Claudia.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close