Știrea zilei

Oana Roman in lacrimi. Mama ei internata de urgenta in spital!

Mama Oanei Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fosta prezentatoare de televiziune a fost disperată pentru faptul că nu a știut nimic despre ea. Ce se întâmplă cu aceasta în spital? Mesajul fostei prezentatoare de televiziune i-a emoționat pe toți.

Mama Oanei Roman, din nou pe mâna medicilor. Vedeta a ajuns în spital

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital, după ce fiica ei a chemat o ambulanță acasă. Mamei vedetei i s-a făcut rău din senin, timp în care Oana a tras o sperietură de zile mari. În urma unui control medical, medicii de pe ambulanță au decis să o ducă la spital pentru mai multe investigații. Fosta prezentatoare de televiziune nu a putut să fie alături de mama sa din cauza contextului în care ne aflăm. ”

PUBLICITATE

Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am”, a mărturisit aceasta îngrijorată.

„Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la un spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a mai detaliat vedeta. Din fericire, Mioara Roman va fi externată și va ajunge din nou în sânul familiei sale. Starea sa de sănătate e stabilă, dar afecțiunile cronice i-ar mai putea da bătăi de cap pe viitor.

„Ea suferă de foarte multe afecțiuni cronice și odată cu vârsta ele se acutizează”

PUBLICITATE

”Dragii mei, vă mulțumesc frumos pentru toate gândurile. M-au sunat doctorii, mama e relativ ok. Ea suferă de foarte multe afecțiuni cronice și odată cu vârsta ele se acutizează. Are 80 de ani mama. Nu este ceva anume grav, dar toate combinate încep să îi creeze probleme. Va trebui să avem grijă de ea. Medical vorbind, mai mult decât tratamentul pe care-l primește, nu se poate face. I-au făcut un tratament pentru starea de rău pe care a avut-o. Vreau să le mulțumesc medicilor. Acum mă duc la spital să o iau acasă”
Oana Roman

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close