Știrea zilei

500 de Euro stimulente pentru profesori in contextul COVID-19

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis intr-o declaratie de presa, ca, saptamana viitoare, PSD pregateste un proiect prin care cadrele didactice sa primeasca un stimulent identic cu cel al medicilor, de 500 de euro in contextul pandemiei de COVID-19.

“Am discutat despre prioritatile legislative si am hotarat ziua de luni Senatul sa introduca pe ordinea de zi proiectul de lege cu stimulentul pentru profesori, ceea ce PSD considera ca in acest moment profesorii sunt pe linia intai, ca si medicii, e vorba de un stimulent de 500 euro. Proiectul va fi preluat marti de Camera Deputatilor la vot final si sa ramane de vazut daca presedintele va ataca la CCR aceasta lege sau nu. Miercuri sa avem un plen reunit si sa avem in discutie rectificarea bugetara, iar pensiile sa fie marite nu cu 14%, ci cu 40% cum scrie in lege. Si o suma alocata catre Start Up Nation. Si o echilibrarea corecta, transpartinica catre autoritatile locale, consilii judetene si primariile municipiu de judet, deoarece prin HG emisa de Arban a avut grija doar de mita electorala si de primari cumparati de la PSD, acestora alocandu-le 60 milioane lei, iar la primariile de judet, nicio primarie sub administrtaia PSD nu a primit niciun ban”, a declart Marcel Ciolacu.

PSD va ataca hotarare de Guvern in contenciosul administrativ.

PUBLICITATE

“Avem acest drept si speram ca justitia sa faca dreptate. Dar nici o guvernare, indiferent de culoarea politica nu si-a permis asa ceva. Cred ca daca un ministru al PSD si-ar fi permis acest lucru, ar fi fost arestat in timpul sedintei de Guvern”, a mai spus Ciolacu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close