Descoperă

Cum influențează zodiile alinierea planetelor de la 21 decembrie. Cum se poate vedea „marea conjuncție”

În data de 21 decembrie are loc un eveniment astrononomic de mare amploare. La solstițiul de iarnă din acea dată, Jupiter și Saturn vor putea fi văzute sub forma unei singure stele strălucitoare, pentru că orbitele de 12 și 29 de ani ale celor două planete se aliniază. De zeci sau chiar sute de ani, cele două planete nu au mai putut fi văzute într-o astfel de ipostază.

Fenomenul este unul extrem de special și fenomenul ceresc va fi vizibil de oriunde de pe Pământ, însă specialiștii anunță că cele mai bune condiții vor fi în apropierea ecuatorului.

De altfel, acest eveniment va influența extrem de tare zodiile și din punct de vedere astrologic, provocând schimbări majore în viețile oamenilor.

PUBLICITATE

Alinierea planetelor de la 21 decembrie. Berbec

Berbecii își doresc foarte mult să petreacă timp alături de familie, să facă lucruri alături de cei dragi, mai ales dacă a trecut o vreme îndelungată de când nu au mai fost atât de apropiați. Toți cei din jurul tău vor fi oameni de bază, care te vor sprijini în orice situație.

Taur
Acest eveniment îi va schimba pe tauri din punct de vedere profesional. Taurii vor avea ocazii tot mai multe de a se reprofila, de a lua-o pe alte căi și de a-și schimba cariera. Această apropierea a planetelor vă va pune pe gânduri și vă va determina să faceți schimbări.

PUBLICITATE

Alinierea planetelor de la 21 decembrie. Gemeni
Această conjuncție îi va determina pe gemeni să facă mai multe călătorii prin sufletul lor, îi va umple de pozitivism, optimism și îi va trezi la realitate. După 21 decembrie, gemenii vor fi capabili să ia cele mai bune decizii în ceea ce privește viața lor personală și profesională, iar destinul le va mai demonstra încă o dată că este așa cum își doresc ei.

Rac
După data de 21 decembrie, racii vor primi răspunsuri la cele mai dure întrebări pe care le au de ceva timp și la care nimeni nu le-a putut oferi clarificări, nici măcar timpul. Marea conjuncție le aduce nativilor din zodia Rac liniște și momente mai multe în care pot vorbi cu propria persoană și pot analiza toate camerele minții.

Leu
Pentru Lei, 21 decembrie este decisiv în ceea ce privește relațiile de iubire. Veți lua decizii importante și chiar vă gândiți să duceți lucrurile la un alt nivel. Când vine vorba de finanțe, așteptați o creștere marginală a fluxului de bani. Conform mișcării din luna aceasta, s-ar putea să obțineți câștiguri financiare majore.

Fecioară
Fecioarele se implică mult la locul de muncă și dau tot ce pot pentru a obține o promovare. Reorganizare vieții de suflet este obiectivul vostru și vă interesează mai mult acest aspect decât cel legat de familie, deși sunt probleme și aici. Totuși, veți înțelege sigur ce aveți de făcut.

Alinierea planetelor de la 21 decembrie. Balanță
După evenimentul de la 21 decembrie, cei singuri vor avea șansa să se angajeze într-o relație în această fază. S-ar putea să intre într-o relație romantică și să se bucure împreună de momente fericite pentru mult timp. Oamenii căsătoriți s-ar putea simți fericiți, deoarece partenerii lor de viață pot răspunde dorințelor pe care le au.

Scorpion
Aceasta ar putea fi o perioadă bună pentru ca cei singuri să-și dezvăluie sentimentele adevărate celor dragi. Timpul în familie poate fi plăcut și vă va calma. În această fază, cuplurile s-ar putea confrunta cu probleme de relație. Încearcă să fii corect din punct de vedere temperamental și să înțelegi părerile celor dragi, pentru a menține pacea și armonia în relațiile tale.

Săgetător
În ceea ce privește viața amoroasî, s-ar putea să te îndrăgostești de cineva și să obții un răspuns pozitiv și să intri într-o relație romantică de durată. Momentul plăcut cu cei apropiați și dragi poate fi chiar acesta. Este posibil ca persoanele căsătorite să aibă nevoie de răbdare în mariajul lor. Când vine vorba de bani și finanțe, este posibil să fie nevoie să depuneți mai multe eforturi pentru a vă crește fluxul de venituri.

Alinierea planetelor de la 21 decembrie. Capricorn
Pentru Capricorn, lucrurile vor merge foarte bine în plan financiar, mai ales în cazul celor care au deja un job stabil și care caută permanent să evolueze sau chiar o promovare. Dacă nu vă atingeți aceste obiective, ar fi bine să vă gândiți la un nou loc de muncă și să faceți o schimbare.

Vărsător
Această conjuncție este un moment foarte important, care îi ajută pe Vărsător să se regăsească, sî înceapă lucruri noi, să aibă parte de un nou început și să facă tot ce poate pentru a fi satisfăcut din mai multe puncte de vedere. În general, poziția dvs. financiară va fi una foarte bună.

Pești
S-ar putea să intrați într-o relație și să petreceți momente fericite împreună cu cel iubit. Persoanele căsătorite s-ar putea confrunta cu nefericirea în relația lor. Din punct de vedere al familiei, pot exista unele probleme. În ceea ce privește relația cu cel iubit, lucrurile ar putea funcționa în favoarea ta.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close