Știrea zilei

Alti romani intra in carantina. Ordinul a fost dat

Alti romani intra in carantina. Potrivit comunicatului transmis de autoritati, locuitorii din Militari Residence, dar si din alte complexe rezidentiale primesc cea mai proasta veste. Orasul Bragadiru, comuna Chiajna, Dudu si Rosu intra in carantina.

Anuntul a fost facut chiar de Raed Arafat, iar noile restrictii intra in vigoare vineri, 20 noiembrie, la ora 22.00.

Carantina doua saptamani

PUBLICITATE

Se instituie carantina pentru urmatoarele 14 zile.

„In urma analizei de risc, in baza Hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta emisa la propunerea Directiei de Sanatate Publica a judetului Ilfov, tinand cont de evaluarea epidemiologica avizata de catre Institutul National de Sananatate Publica, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a emis astazi, 20.11.2020, ordinul de carantinare zonala, timp de 14 zile, pentru orasul Bragadiru, cu satul apartinator Bragadiru , Judetul Ilfov, respectiv ordinul de carantinare zonala, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele apartinatoare Chiajna, Dudu si Rosu, Judetul Ilfov.

Carantina intra in vigoare astazi, 20.11.2020, de la ora 22:00”, scrie in decizia luata de DSP.

PUBLICITATE

Alt oras urmeaza sa intre in carantina

Astfel, in judetul Timis, autoritatile au propus instituirea carantinei in orasul Lugoj, unde rata de incidenta a cazurilor de Covid a ajuns vineri dimineata la 7,05 la mia de locuitori. Propunerea a fost trimisa pentru aprobare Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei.

“INSP a propus ca masura sa intre in vigoare la ora 0 a zilei de maine, 21 noiembrie. Hotararea va fi transmisa de urgenta catre Centrului National de Coordonarea si Conducere a Interventiei in vederea emiterii ordinului sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta pentru instituirea carantinei zonale a municipiului Lugoj. Masura de carantinare intra in vigoare de la emiterea Ordinului sefului DSU”, se mentioneaza in comunicatul Prefecturii.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close