Știrea zilei

Robert Negoita rupe tacerea si spune adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu Gabriela Firea: “Sunteti victima propriei dorinte de marire…”

Robert Negoita a postat un mesaj dur la adresa Gabrielei Firea. Primarul Sectorului 3 spune ca fostul Primar General al Capitalei nu se poate abtine si “ataca, zgarie si cauta vinovati pentru propriul esec.”

Iata mesajul integral:

Sincer, nu imi doream sa scriu aceste randuri. E prea la cald, e vorba despre cineva care a pierdut, o femeie, si m-am gandit ca, daca ies public acum, se va considera ca ma urc cu picioarele pe un om care este la pamant.
Insa, din nefericire pentru cea in cauza, vad ca nu se poate abtine nici macar in aceste momente, ataca, zgarie si cauta vinovati pentru propriul esec. In aceste conditii, anumite lucruri trebuie spuse, raspicat. Le spun acum, am evitat sa le spun in plina campanie. Si poate, din respect pentru cel invins, nu le mai spuneam niciodata, dar vad ca invinsul nu-si poate accepta infrangerea cu demnitate…

PUBLICITATE

Ca sa fie clar pentru toata lumea:

– Am refuzat sa fac echipa cu un om care nu a inteles ca in administratia publica, singurul lucru care conteaza sunt proiectele pe care le-ai livrat cetatenilor. Alegerile reprezinta momentul unui bilant, iar daca acest bilant nu se vede in calitatea vietii comunitatii, atunci ai pierdut.

– Am refuzat sa fac echipa cu un primar general care, in relatia cu primaria pe care am condus-o si o voi conduce, a fost, in primul rand, preocupata de cum sa faca astfel ca institutia pe care o reprezint sa nu faca prea multe lucruri, terorizata fiind de paranoia potrivit careia eu mi-as fi dorit ca prin lucrurile pe care le faceam pentru Sectorul 3 sa atac ulterior fotoliul de primar general.

PUBLICITATE

Nu, doamna fosta primar, imi doream sa ma ajutati sa fac parcari pentru cetatenii Sectorului 3, sa se faca deratizare in Sectorul 3, imi doream sa avem iluminat public in Sectorul 3, imi doream ca bulevardele din Sectorul 3, aflate in subordinea dvs, sa fie demne de un Sector European, imi doream si eu apa calda pentru comunitatea noastra. In esenta, imi doream sa va faceti treaba in raport cu cetatenii Sectorului 3, sa rezolvati lucrurile care tineau prin lege de responsabilitatea Primariei Generale.

Si v-am rugat, ani de zile, iar cand am vazut ca nu vreti sa faceti aceste lucruri, m-am oferit sa le fac eu cu insitutia pe care o conduceam, pe banii Sectorului 3, chiar daca aveam un buget de sase ori mai mic.

Nici asta nu s-a putut, ca va era frica sa nu care cumva sa demonstreze cineva ca se poate. Si m-ati blocat zambindu-mi in fata, asta apropo de tradare, de familie, de camaraderie…

– In aceste conditii, am obosit sa le explic cetatenilor Sectorului 3 de ce nu poate face Primaria Sectorului 3, treaba Primariei Generale. Si da, in aceste conditii, am considerat ca nu este corect pentru comunitatea pe care o conduc, sa le spun oamenilor ca totul e roz, ca sunteti un bun primar general. Ar fi fost nedrept fata de oameni, ar fi fost incorect sa aleg familia in detrimentul cetatenilor Sectorului 3.

– Vad ca vorbiti de lipsa unei stangi unite, de echipa, clamati solidaritate in fata inamicului, dar din nefericire dvs sunteti propriul inamic. Sunteti victima propriei dorinte de marire, a lipsei spiritului de echipa, a calcului politicianist ieftin si de scurta durata. Sunteti victima propriilor decizii.

Cat despre locul crimei, va spun doar atat: cum as fi putut eu sa va sustin in fata cetatenilor Sectorului 3, si sa va ajut sa va intoarceti la locul crimei, adica la Primaria Generala, cand stiam cum ati pus mai presus in raport cu dansii, propriile interese, in defavoarea comunitatii pe care o reprezint?

Asta ca sa intelegeti ca nu a fost o chestiune personala, nu era vorba despre mine. Pentru mine, omul Gabriela Firea ramane acelasi pe care l-am primit si il primesc si in viitor cu sufletul deschis in familie. In schimb, Primarul Gabriela Firea este ceea ce am descris mai sus”, a scris Negoita pe pagina sa de Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close