Descoperă

Horoscop 9 octombrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii iau o hotărâre importantă, Leii au perspective de viitor

O zi în care gândurile sunt alerte, de aceea trebuie să le analizăm cu grijă, pentru a lua cele mai bune decizii.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec

PUBLICITATE

Analizează foarte multe date, mai ales în prima parte a zilei, şi pot lua o hotărâre importantă.

Taur

Au multe gânduri legate de bani, îşi negociază foarte bine calităţile şi atuurile profesionale şi de aceea pot obţine un onorariu mai bun.

PUBLICITATE

Gemeni

Flerul, intuiţia sunt foarte bine subliniate de planete astăzi, atât în afaceri, cât şi în relaţiile cu oamenii. Sunt simpatici, foarte populari şi de aceea pot atrage de partea lor multe persoane. Au vorbe bune cu prietenii.

Rac

Sunt discreţi astăzi şi e mai bine că se întâmplă aşa, pentru că pot auzi tot felul de vorbe pe la colţuri sau secrete pe care le scapă unii şi alţi. E bine să nu intre în conflicte, dimpotrivă, dacă se poate să le aplaneze.

Leu

Se pot bucura de popularitate, întâlniri frumoase cu prietenii, au un alai în jurul lor şi asta le face bine să se ştie iubiţi, apreciaţi şi foarte populari. Au idei bune cu perspective de viitor.

Fecioară

Au autoritate astăzi şi toată lumea le urmăreşte să vadă ce soluţii aleg, cum rezolvă situaţiile, pentru că sunt foarte bune mediatoare între diverse tabere şi pot aplana conflicte.

Balanță

Au preocupări legate de viitor, pentru unele Balanţe şi legate de călătorii, sunt atente la consecinţele unor gesturi şi în funcţie de aceste consecinţe, aleg dacă să facă sau nu ceva.

Scorpion

Au idei numeroase legate de bani astăzi, dar vor să scoată bani dintr-o activitate mai puţin obositoare. Cu alte cuvinte, speculează foarte bine calităţile şi atuurile.

Săgetător

Vorba dulce mult aduce – ei pot cuceri pe toată lumea, pot împăca diverse persoane sau pot recunoaşte o greşeală din trecut şi în felul acesta schimbă destinul unei relaţii.

Capricorn

Muncesc cu spor şi zor poate la nişte proiecte noi, poate cu nişte persoane tinere care le ajută. În tot cazul au chef, dar asta în prima parte a zilei.

Vărsător

Au un simţ al independenţei, nu suportă şefii şi nici autoritatea, vor să facă lucrurile în propriul lor stil sau mai bine se ocupă doar de hobby-uri astăzi.

Pești

Sunt discreţi, trebuie să se concentreze şi poate unii dintre ei nici nu ies din birou, pentru a se asigura că finalizează o etapă importantă în procesul producţiei lor. Poate unii chiar stau acasă pentru a-şi încărca bateriile.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close