Monden

Era cea mai frumoasa actrita din serialul DALLAS. Uite cum a ajuns să arate Pamela la 69 de ani

A fost cel mai iubit personaj din celebrul Dallas, si asta si datorita frumusetii si sarmului ei. Telespectatorii erau topiti dupa ea pe vremea cand juca in faimosul serial, unde i-a dat viata personajului Pamela, sotia indragitului Bobby Ewing.

Astazi, actrita Victoria Principal a ajuns la varsta de 69 de ani, insa pare sa-si fi pierdut stralucirea de altadata. A fost maritata cu un chirurg estetician, insa spune ca niciodata nu a suferit nicio interventie chirurgicala majora.

Cu toate acestea, aspectul ei actual nu pare sa fie unul natural. La varsta de 68 de ani, Victoria Principal se numara printre cele mai indragite actrite, fiind considerata frumusetea anilor ’80. Mai mult, gurile rele sustin ca fara machiaj fosta actrita „e hidoasa”.

PUBLICITATE

Rolul Pamelei Ewing i-a adus în 1983, un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță. Ea și Patrick Duffy au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cinematografie. Dacă pe micile ecrane, cei doi aveau un mariaj fericit, Victoria nu a avut un astfel de noroc în viața personală. Aceasta a eșuat pe plan sentimental. A avut două căsnicii nereușite care s-au soldat cu divorț, și nu a avut nici copii, fiind nevoită să-și trăiască bătrânețea în singurătate, renunțând definitiv la ideea de a-și mai căuta sufletul pereche.

Victoria a devenit femeie de afaceri

PUBLICITATE

În plus, din 2001, ea a decis să renunțe definitiv la actorie, ultimul serial în care a jucat fiind “Titanii”, și s-a concentrat mai mult pe afacerile ei. Aceasta și-a lansat propria linie de cosmetice, Principal Secret, și își promovează activ produsele pe rețelele de socializare.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close