Știrea zilei

Avertizare METEO – Valul de canicula loveste Romania. Prognoza METEO pentru acest weekend

Vine un val de caniculă în ultimele zile de vară. Se vor înregistra temperaturi ridicate în toată țara iar astăzi maximele ating 34 de grade Celsius.

S-a mai încălzit vremea dar este în continuare ceață la Cluj Napoca, unde se înregistrează 13 grade. Este singura atenționare emisă până la această oră de către meteorologi.

Urmează un weeekend cu temperaturi foarte ridicate care vor ajunge la 37 de grade Celsius.

PUBLICITATE

Prognoză METEO, 27 august 2020. Vremea în țară
Astăzi la mare sunt 26 de grade în apă iar în aer vor fi 30 de grade. Vremea se încălzește la malul mării, va fi o zi fumoasă și caldă. Meteorologii anunță astăzi vreme cu cer senin pe litoral.

Prognoza pentru această oră este bună, nu sunt fenomene semnificative în afară de codul galben de ceață din Cluj, care ar trebui să își piardă valabiliattea la ora 9:30.

În Capitală sunt 17 garde, este o vreme destul de răcoroasă în special în Nordul Capitalei, unde sunt temperaturi de 15-16 grade. Se înregistrează 15 grade în Timișoara, 18 grade în Oradea, 16 în Iași, iar la Brașov și Sibiu termometrele arată 12 grade.

PUBLICITATE

Astăzi vor fi fi doar 28 de grade Celsius în Timișoara și Arad , 26 de grade în Baia Mare, în Sudul țării este mai cald, 32-34 de grade Cesius. În Capitală maxima de astăzi va fi de 34 de grade Celsius, la fel și mâine.

La sârșitul săptămânii vremea se încălzește
Astăzi: 24 – 35 de grade
Vineri: 23- 34 de grade
Sâmbătă: 26- 37 de grade
Duminică: 29- 37 de grade

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close