Știrea zilei

Fără Cuvinte! Sebastian, Copilul De Șapte Ani, De Negăsit După Cinci Zile De Căutări

Sebastian, băiatul de șapte ani, dat dispărut de către mama lui, este de negăsit după cinci zile de căutări.

Copilul a plecat sâmbătă, la sfârșitul săptămânii trecute, de acasă mergând către o stână de la marginea satului. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

Mama micuțului a intrat în panică în momentul în care a văzut că băiatul nu mai ajunge acasă. Părinții băiatului sunt terifiați, după dispariția lui Sebi. Aceștia sunt siguri că băiatul lor nu a murit și spun că mai degrabă a fost răpit de cineva.

PUBLICITATE

„Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el.

Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”,a mărturisit Adela Orădan, mama copilului.

Ipoteză șocantă în cazul copilului dispărut
Toți cunoscuții familiei lui Sebi spun că băiatul știa foarte bine zona și că nu are cum să se fi rătăcit. “Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el.

PUBLICITATE

El a crezut că s-a întors acasă.Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”,a declarat tatăl lui Sebastian la ProTV.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close