Știrea zilei

Sofia a murit în accidentul din Tulcea. Tânăra de 19 ani din București era studenta unui regizor uriaș, la Moscova

O tânără în vârstă de 19 ani a murit în accidentul care a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în judeţul

Tulcea, unde mașina condusă de un șofer beat s-a făcut praf. Sofia Ana, scrie Observator News, era studentă la Institutul de Cinematografie din Moscova.

În noaptea de marţi spre miercuri, pe DJ222, în apropierea localității tulcene Lunca, un Hyundai în care erau cinci tineri cu vârste între 16 și 19 ani a lovit un copac și s-a dezintegrat. Potrivit unui comunicat al ISU Delta Tulcea, alerta la 112 a fost dată la ora 1.55. Șoferul autoturismului are 19 ani și era băut, a anunțat poliția. O adolescentă din mașină, Sofia Ana Feodor, a murit pe loc, alți doi tineri sunt în stare gravă, ceilalți doi răniți, dar fără ca viața să le fie pusă în pericol.

PUBLICITATE

Comunitatea rușilor lipoveni din România a transmis un mesaj de condoleanțe familiei tinerei care a murit în accident, unchiul acesteia, Silviu Feodor, fratele tatălui ei, fiind deputat din partea comunității. Sofia Ana era din Sarichioi, dar la București cu părinții ei, tatăl fiind medic. Sora ei mai mică era și ea în mașina în care Sofia și-a găsit sfârșitul, fiind rănită.

Ana Sofia la o filmare cu actorul Vlad Ivanov. Foto: Facebook / Comunitatea Rușilor Lipoveni din România Sofia era studentă la Moscova la Institutul de Cinematografie Gherasimov, Institutul de Stat pentru Cinematografie din Moscova. În anul 2019, fusese admisă la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul „Moscova nu crede în lacrimi”. Pelicula a câștigat în 1981 Premiul Oscar pentru film străin.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close