Sănătate

Ai intoleranță la lapte? Prepară lapte de migdale, după o rețetă senzațională!

Ai intoleranță la lapte? Prepară lapte de migdale, după o rețetă senzațională!

Îți place laptele foarte mult, însă din păcate te simți rău atunci când îl consumi?

Nu trebuie să îți faci mari probleme, pentru că poți înlocui foarte bine laptele de vacă cu cel de migdale. Care, e foarte sănătos și are și foarte puține calorii.

PUBLICITATE

Ideal ar fi să nu cumperi totuși lapte de migdale din comerț, ci să îl prepari singură acasă. Iată o rețetă simplă, care se face extrem de ușor.

Mod de preparare

Pentru a obține laptele de migdale, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 150 g migdale de calitate și 350 ml apă minerală plată.

PUBLICITATE

Primul lucru care trebuie făcut după ce ai achiziționat migdalele, este să le lași la înmuiat în apă plată o noapte întreagă. Dimineața, trebuie să cureți bine fiecare migdală.

Dacă totuși observi că acestea nu vor să se curețe cum vrei tu, le mai poți ține puțin în apă clocotită și vei consta cum coaja se va desprinde foarte repede.

După ce migdalele sunt curățate, le vei pune într-un blender și le vei mărunți cât mai fin posibil. Pentru a obține o compoziție omogenă, adaugă și o cană din apa în care acestea au stat la înmuiat.

Ulterior, pune apa cu migdale într-un vas și strecoară bine printr-un tifon. Pentru un gust cu adevărat senzațional, adaugă miere sau zahăr.

Laptele de migdale se ține la frigider.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close