SocialȘtirea zilei

Vesti bune inainte de Sarbatori. Ce salarii cresc cu 20%

Personalul din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier si din cadrul Autoritatii Navale Romane va beneficiea de o majorare a salariului de baza cu 20%. S-a votat miercuri in camera Deputatilor, care este for decizional.

Exista si vesti bune. Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul de lege prin care se majoreaza cu 20% salariile personalului din Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier si din Autoritatea Navala Romana, citeaza Agerpres. S-au inregistrat 160 de voturi „pentru” si 96 de abtineri.

Propunerea legislativa are ca obiect de reglementare completarea Legii-cadru nr.153/2017, astfel incat personalul din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier si din cadrul Autoritatii Navale Romane sa beneficieze de o majorare a salariului de baza cu 20%, scrie romaniarv.net

PUBLICITATE

„Incepand cu drepturile salariale aferente lunii ianuarie 2020, cuantumul brut al salariilor de baza de care beneficiaza personalul din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier – ISCTR se majoreaza cu 20% fata de nivelul acordat pentru luna decembrie 2019. (…) Incepand cu drepturile salariale aferente lunii ianuarie 2020, cuantumul brut al salariilor de baza de care beneficiaza personalul din cadrul Autoritatii Navale Romane se majoreaza cu 20% fata de nivelul acordat pentru luna decembrie 2019”, prevede textul adoptat. Camera Deputatilor este for decizional.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close