Descoperă

Luna Plina azi, 12 decembrie. Destinul se intoarce la 180 de grade, pentru patru zodii. Efectele pot dura pana la doua saptamani!

Luna plina se va produce pe 12 decembrie, sub semnul Gemenilor. Luna Plina a acestei jumatati de decembrie vine cu o incarcatura deosebita, avand in vedere ca se petrece cu o zi inainte de vineri 13. Prin definitie, vineri 13 este o zi in care trebuie sa fim mai precauti.

Cele mai afectate zodii intreaga saptamana in care se petrece Luna Plina. Efectele pot dura pana la doua saptamani!

Marea lectie adusa de Luna plina in Gemeni tine de cooperarea cu ceilalti, de grija fata de ceilalti fara a considera oamenii drept obiecte de care sa ne ajutam. Barfa, marturia mincinoasa, tradarea celuilalt pentru fel de fel de castiguri intelectuale, doua fete, doua atitudini diferite fata de acelasi om, fapta, sunt iarasi analizate de aceasta lunatie.

PUBLICITATE

Descoperiti cele 4 semne ale zodiacului care vor simti mai profund efectele lunii pline din 2019:

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Nativii Gemeni, pe parcursul acestui moment de Luna plina, se vor plasa in centrul atentiei, ceea ce ii nelinisteste cumva. Au tendinta sa fie mai agitati ca de obicei, sa spuna lucruri negandite sau sa aiba iesiri intempestive. Te vei simti atat de stimulat de Luna plina, incat vei vorbi mai mult ca decat de obicei. Desi de obicei comunicati usor, acum v-ati putea insela si veti spune ceva ce veti regreta mai tarziu.

PUBLICITATE

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativii Fecioara nu au nici timpul, nici energia pentru altceva decat pentru proiecte legate de munca pentru moment. Asigurati-va ca va pastrati echilibrul, deoarece Luna plina din decembrie va poate suprasolicita. Faceti-va munca cu calm si totul va fi bine. In plan personal, puteti oferi o sansa cuiva care va doreste de mult timp, o schimbare de decor este benefica inclusiv in viata sentimentala.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru Sagetatori, Luna plina a lunii decembrie va fi momentul perfect pentru a-si analiza relatiile personale. S-ar putea sa va impacati sau sa va separati de unii oameni, asa ca fiti pregatiti pentru discutii dificile. Daca exista unele tensiuni intre tine si cei dragi, vei fi motivat sa le rezolvi, iar acest lucru poate fi incomod, dar este absolut necesar ca lucrurile sa se imbunatateasca.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativ Pesti, vei simti intreaga intensitate a Lunii pline, dar nu in modul in care te-ai astepta. Poate simti nevoia sa petreci mai mult timp acasa, departe de lumina reflectoarelor. Aceasta ar putea insemna o detoxifiere sociala si o deconectare de la lumea fizica si digitala pentru un moment. Singuratatea va face sa vedeti mai clar situatia actuala si perspectivele.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close