Descoperă

Previziuni Astrologice Complete Iulie 2021 – Să credem în planul divin!

Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru luna iulie – etalarea cărților de tarot ne arată ce ne așteaptă pe fiecare din noi în această lună. Este timpul să renunțați și să lăsați versiunile voastre anterioare în urmă și să îmbrățișați o nouă identitate, o nouă viață, noi perspective și noi începuturi, potrivit ce-spun-astrele.ro.

Cuvântul cheie pentru „tarotscopul” lunii iulie este „autenticitate”! În mod colectiv, vi se vor oferi oportunități care se aliniază la cel mai înalt potențial și depinde de voi să spuneți „da!” Această cale nu va fi ușoară, deoarece vă va cere să renunțați la trecut și la tot ceea ce nu vă mai folosește, dar cu siguranță va merita!

Luna aceasta va fi așadar despre eliberare totală și transformare, fiecare din noi având propria lecție și propriile modalități prin care se va vindeca, curața și se va pregăti pentru viitor, făcând loc și permițându-i Universului să își facă magia. Nu uitați ca în toată această etapă de transformare să vă relaxați, să petreceți, să vă bucurați alături de cei dragi și în compania persoanelor care vă ajută să deveniți pe zi ce trece o altă versiune a voastră, îmbunătățită!

PUBLICITATE

Zodia Berbec: Regina de spade, inversat
Luna aceasta vă veți simți ca un milion de dolari! Toate lucrurile, dorințele, planurile și ideile care se află în mintea voastră și în sufletul vostru vor căpăta acum contur și vor deveni realitate, ca prin magie.

Binecuvântările la care ați visat odată, vă vor privi direct în față și va fi greu de crezut că se întâmplă. Dar, trebuie să știți că meritați toate lucrurile frumoase care vi se întâmplă. Îmbrățișați bucuria!

Zodia Taur: Opt de spade
În cele din urmă, aveți acum șansa să vă odihniți. Recent s-au produs atât de multe schimbări și răsturnări de situații, dar în cele din urmă vă puteți relaxa și vă puteți bucura de progresele pe care le-ați făcut până acum.

PUBLICITATE

Ați parcurs un drum lung, deci profitați cu siguranță și cu încredere de acest punct de oprire, de această pauză binemeritată. Lucrurile se vor relua în curând, dar până atunci relaxați-vă!

Zodia Gemeni: As de cupe
Spontaneitatea vă cheamă luna aceasta, așa că nu vă gândiți prea mult și nu analizați rațional lucrurile prea mult înainte de a acționa!

Această oportunitate a aterizat în viața voastră pentru un motiv anume și are potențialul de a vă aduce distracția și relaxarea atât de necesare, dacă le lăsați. Încurajați-vă în recunoștință și faceți acest salt de credință. Știți că vreți și că este ceea ce aveți nevoie acum.

Zodia Rac: Doi de monede
Lucrurile se întâmplă atât de repede în această perioadă, astfel că s-ar putea să fiți puțin confuzi! Asigurați-vă că vă mențineți echilibrul în această lună, deoarece, întrucât un domeniu al vieții voastre își ia având rapid acum, va trebui totuși să vă îndreptați spre alte lucruri.

Asigurați-vă că nu vă îndreptați atenția și energia doar în ceea ce este interesant și nou. Cu toate acestea, a avea o rutină bună în locul acesta, va fi un avantaj important pentru voi. Faceți lucrurile cu calm, aveți încredere și o să fie bine!

Zodia Leu: Zece de monede
O persoană anume din trecut pe care ați lăsat-o să plece sau la care ați renunțat, a revenit acum în viața voastră și acest aspect este mai bun ca niciodată.

Schimbări profunde au avut loc de fapt de ambele părți ale situației, făcând această lună momentul potrivit pentru a vă reconecta amândoi la acest lucru, la ce ați lăsat neterminat sau în situații incerte.

Însă, aveți grijă și nu permiteți greșelile din trecut sau teama de a pierde din nou această persoană, pentru a vă împiedica să experimentați fericirea acum și de a vă bucura cu adevărat știind că aveți șansa unui noi început, să o luați de la capăt.

Zodia Fecioară: Spânzuratul
Spiritul acestei luni vă provoacă să luați calea mai puțin parcursă și pe care nimeni nu se prea încumetă. Este posibil că sună și chiar pare înfricoșător și inconfortabil, dar acesta este punctul în care vă aflați acum și direcția pe care trebuie să o urmați.

Niciodată nu vi s0ar da ceva ce nu ați putea duce și pentru care nu ați fi capabili. Sunteți mai pregătiți decât credeți! Ați fost și veți fi întotdeauna pregătiți pentru orice, oricând! Sunteți extraordinar de capabili, curajoși, puternici și minunați! Nu vă temeți, aveți încredere în voi!

Zodia Balanță: Trei de spade
Limitele voastre vor fi testate în această lună. Vor exista o mulțime de oportunități pentru a merge mai departe, însă fiți atenți, pentru că doar câteva oportunități selectate vor merita energia voastră, nu o irosiți pentru altele care nu sunt prioritate sau pot aștepta.

Luați timpul necesar de care aveți nevoie, pentru a vă odihni și reenergiza și nu vă forțați prea tare acum, aveți grijă și de sănătate. Este o perioadă ideală pentru a vă lua chiar și o vacanță de câteva zile, să petreceți timp în natură și cu cei dragi.

Zodia Scorpion: Împăratul, inversat
Mulți oameni vă vor cere sfaturi cu privire la diverse lucruri luna aceasta. Așadar, sunteți văzut ca cineva care oferă opinii cinstite și contribuția voastră este foarte valoroasă pentru cei din jurul vostru, care au încredere în opiniile și sfaturile pe care le dați.

Universul vă va răsplăti pentru că alegeți să dăruiți din energia voastră altora, așa că pregătiți-vă pentru binecuvântări majore. Nu uitați că mai mult contează și mai mare fericire are cel care dăruiește, decât cel care primește.

Zodia Săgetător: Roata Norocului
Deciziile aparent aleatorii pe care le luați în această perioadă, vă vor transpune la locul potrivit și la momentul potrivit, adică nu vor fi deloc aleatorii, însă așa veți avea impresia.

Întâlnirile destinate se vor întâmpla la dreapta și la stânga, până la punctul în care deveniți chiar îndoielnic cu privire la cât de multă sincronitate poate fi posibilă pentru o persoană. Încrederea și credința voastră în Univers vor fi restabilite acum. Amintiți-vă recunoștința voastră și mulțumiți Universului pentru tot ce vă trimite în viață acum.

Zodia Capricorn: Patru de bâte
Este posibil că v-ați săturat să rezistați schimbărilor pe care știți că trebuie să le faceți în viață. Luna aceasta, Universul vă va oferi o ultimă oportunitate de a pune capăt ciclurilor vechi pentru totdeauna, pentru că știți prea bine că nu vă mai servesc, dimpotrivă, continuă să vă afecteze și să vă facă rău.

Aveți încredere în intuiția voastră și urmați semnele pe care le-ați primit și mergeți pe drumul ales, care vă va fi benefic și de folos. Nu vă temeți, nu dați înapoi, aveți încredere!

Zodia Vărsător: Cinci de cupe
Luna aceasta veți obține în sfârșit claritate și veți înțelege de ce lucrurile au trebuit să se desfășoare așa cum au făcut-o în trecut.

Nu numai că va avea un sens complet și total pentru voi, dar veți simți de fapt un sentiment de recunoștință pentru provocările cu care v-ați confruntat în trecut, fiind cuprinși de sentimentul de compasiune, încredere și acceptare necondiționată. Sezonul Racului vă va lăsa să vă simțiți puternici și curajoși, așa că bucurați-vă de roadele muncii voastre. Oferiți-vă ce este mai bun, pentru că meritați!

Zodia Pești : Zece de cupe, inversat
Cineva nou își dorește șansa de a intra în viața voastră în această lună și este în interesul vostru propriu, să vedeți unde merg lucrurile, adică alegeți să oferiți o șansă și să încercați. Această persoană are ceva să vă învețe despre întâlniri și vă va ajuta să vă maturizați emoțional.

Nu vă concentrați atât de mult pe cât vor dura lucrurile, ci bucurați-vă de procesul de apropiere, de a cunoaște mai mult pe cineva, dar și pe voi înșivă și propriul suflet.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close