Curiozități

Cand vrea sa se intoarca, te rog – Nu-l lua inapoi

Lasa usa deschisa pentru iubirea pe care o meriti. Iti promit ca va veni la tine, potrivit mesjeinspirationale.com.

La inceput totul va fi ca un basm. Vei fi sigur ca esti norocos si ca ai gasit in sfarsit fericirea. La urma urmei, ai intalnit-o – singura ta dragoste. Intreaga lume va parea roz. Inima iti va bate bucuros si rapid.

Se pare ca ai toate sentimentele tale de mult uitate. Pur si simplu esti un izvor de emotii pozitive. Iti vei aminti cum poti sa razi cu voce tare, cat de frumos este cerul si tot ce te inconjoara.

PUBLICITATE

Dupa o lunga perioada de ploaie, soarele va straluci din nou puternic. Vei simti o usurare, ca si cum ti-ai amintit de ceva foarte important ce ai asteptat toata viata.

Dar, de indata ce crezi ca toate acestea se intampla, dintr-o data totul se va sfarsi. Si te vei intoarce din nou la ceea ce a fost inainte. Asta e viata.

Nu esti primul si nici ultimul cu care se intampla acest lucru. Cand te simti inselat, ofensat, cu inima franta. Inauntru, totul se desprinde si uneori ti se pare ca innebunesti. Cel mai rau lucru in aceasta situatie este ca permiti sa ti se intample, desi stii ca meriti ce e mai bun. Cu toate acestea, vei simti la fel din nou.

PUBLICITATE

Cum sa te protejezi de repetarea acestei situatii? Nu uita niciodata. Nu uita acele nopti nedormite, cand inima era in bucati, iar lacrimile curgeau. Despre singuratatea ghemuita si durerea nesfarsita.

Faptul ca tot ce a facut partenerul tau te-a impins in abisul acestui intuneric, de care ti-a fost atat de frica.

Nu uita de durerea care ti-a strabatut fiecare celula, nu ti-a permis sa respiri. Nu uita acele emotii care te-au sfaramat.

Nu uita niciodata ca daca te-ai iubi cu adevarat, nu ti-ai face niciodata asta. Un om iubit nu provoaca niciodata o asemenea durere.

Cel care te iubeste cu adevarat, dimpotriva, te sustine intotdeauna si te mangaie, cald si calm. Nu te va impinge niciodata in abisul acestui intuneric rece.

Ei bine, unde nu exista dragoste, din nefericire, totul se termina. In cele din urma, te vei simti folosit, epuizat, un lucru care a fost inutil.

Cand esti aruncat, inima urla de durere si totul din jurul tau pare plictisitor si gri, gandeste-te cat de norocos esti. Da, norocos!

Esti norocos ca o persoana care nu era demna nu a devenit parte din viata ta. Acum ai o sansa sa iti deschizi inima la ceva nou care iti va aduce bucurie.

Acest lucru iti va oferi sansa de a intalni o persoana care merita cu adevarat dragostea ta si te va iubi pentru cine esti – cu toate cicatricile tale.

Meriti mai mult. Meriti sa fii aproape de cineva care te va aprecia si va avea grija de tine. Care nu va renunta, pentru ca sunt unele dificultati sau esti confuz si nu stii ce sa faci in continuare.

Meriti un om pentru care vei fi un mister unic, interesant si atemporal. Pentru care vei deveni cel mai valoros dar din viata.

Poate ca il iubesti inca pe cel care te-a parasit. Poate ca te-a ajutat sa te mentii o data si sa-ti tii capul sus. Nu e de mirare: a fost o parte a vietii tale.

El traieste in amintirile tale, in melodii familiare, in lucruri amuzante pe care le pastrezi din vreun motiv. I-ai spus despre lucrurile tale, ai fost deschisa ca niciodata cu nimeni. Ati experimentat momente minunate impreuna. Te-a sarutat, mangaiat, ajutat.

Dar nu mai este. Si exista doar durere si intuneric. Iti spun: daca se intoarce, nu-l primi inapoi. In caz contrar, niciodata nu stii cine te iubeste si te apreciaza.

Inteleg cat de greu va fi pentru tine sa-l refuzi. Acest lucru este impiedicat de o legatura speciala care este intre voi.

Amintiri de zile fericite care nu mai sunt acolo. Vei incepe din nou sa derulezi, ca un film, zilele insorite ale dragostei voastre, si poti uita de momentul in care ai fost impinsa de pe o stanca. In abisul intunecat durerii si al singuratatii.

Aminteste-ti, ai fost abandonata. Aruncata. A incercat sa repare ceva sau sa-ti salveze dragostea? Nu. El te-a abandonat pur si simplu si a plecat fara sa se gandeasca. S-a gandit la tine – in acel abis de durere? Ma indoiesc foarte mult.

Ti-a luat multa energie ca sa iesi din acest abis, sa te redescoperi si sa te intorci la viata normala. Si tu ai facut-o!

Cand fostul tau decide sa se intoarca, sa-ti amintesti ca se gandeste doar la el. Ca in momentul in care a plecat. Astfel de oameni nu sunt capabili de iubire.

Te rog, nu-l primi inapoi in viata ta. Lasa-ti deschisa inima iubirii pe care o meriti. Iti promit ca va veni.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close