Știrea zilei

Decizia momentului in Romania! Lovitura totala pentru milioane de pensionari

Florin Citu a precizat miercuri ca nu vede nicio exceptie care ar putea fi admisa in cazul cumulului salariului cu pensia, nici chiar in cazul profesorilor.

„Daca permitem o exceptie vor aparea alte si alte exceptii si tot acest demers va fi distrus”, a spus Florin Citu. Seful Guvernului a adaugat ca nu crede ca administratia publica sau invatamantul nu pot merge mai departe fara astfel de exceptii.

Intrebat daca ar putea exista exceptii pentru invatamant in legea care va interzice cumulul salariului cu pensia, premierul a raspuns: „Pana nu vad proiectul de lege nu vad niciun domeniu cu exceptii”.

PUBLICITATE

„Este interesant cum, de fiecare data cand vrem sa imbunatatim lucrurile si vrem sa le transam sa fie totul foarte clar – imi aduc aminte si de sporuri – apar exceptii”, a adaugat Citu.

„Daca permitem o exceptie – vor aparea alte si alte exceptii si tot acest demers va fi distrus pentru ca fiecare va avea o justificare (…) Nu cred ca administratia publica nu poate sa mearga mai departe sau ca este nevoie de cumul salarii-pensii ca sa mearga mai departe, dar este punctul meu de vedere”, a conchis Florin Citu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close