Știrea zilei

Prognoza meteo pe 4 săptămâni – Vin temperaturile caniculare de vară

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni arată că în curând vom avea parte și de temperaturi foarte ridicate, de vară, potrivit realitatea.net

Temperaturile se vor situa în general peste cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și local în cele centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, se arată în prognoza pe 4 săptămâni realizată de ANM.

Săptămâna 24.05.2021 – 31.05.2021:

PUBLICITATE

Regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în jumătatea sudică a țării, dar și local excedentar în nordul extrem, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, informează Mediafax.

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile nordice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021:

PUBLICITATE

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în nord-est și centru, dar și ușor deficitare în sud-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în sud vest.

Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021:

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021:

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close