Fără categorie

Marcela Fota, sfâșiată de durere la aproape două luni de cand sotul ei s-a stins! Mesajul cutremurător al artistei: „Rănile rămân…”

Au trecut aproape două luni de când soțul ei s-a stins din viață, însă Marcela Fota este în continuare marcată de pierderea uriașă suferită. Celebra cântăreață le-a arătat fanilor că durerea încă dăinuie în sufletul ei, fiind în permanență cu gândul la tatăl copilului său. În semn de omagiu, intepreta de muzică populară a postat un mesaj absolut cutremurător pe rețelele de socializare, dezvăluindu-și trăirile pe care le are acum.

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Este de o frumusețe răpitoare, iar vocea ei caldă și răsunătoare au ajutat-o să cucerească iremediabil publicul, bucurându-se astfel de o carieră de succes în lumea muzicii.

Marcela Fota, îndurerată la aproape două luni de la pierderea soțului

PUBLICITATE

Din păcate, necazurile s-au abătut asupra ei atunci când îi era lumea mai dragă. Anul trecut, în perioada sărbătorilor de iarnă, Dumnezeu i-a luat una dintre cele mai dragi ființe: soțul său. Bărbatul s-a stins din viață pe data de 28 decembrie, la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct fatal. Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Artista și-a arătat tristețea pe Internet

Invitată la Acces Direct, Marcela Fota a vorbit cu lacrimi în ochi despre ziua îngrozitoare în care și-a pierdut soțul. Conform spuselor ei, nimeni nu s-ar fi gândit la o astfel de tragedie, având în vedere faptul că era o dimineață normală, ca oricare alta, când aveau de rezolvat mai multe lucruri în oraș.

PUBLICITATE

„Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a spus Marcela Fota recent la Acces Direct.

În urmă cu câteva ore, Marcela Fota a arătat că durerea pierderii soțului încă îi macină sufletul. Frumoasa cântăreață și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook, imagine în care tristețea i se poate citi pe chip. Artista a postat și o descriere cutremurătoare, simbol al suferinței sale.

„Lacrimile se usucă, dar rănile rămân…”, a scris Marcela Fota pe Facebook.

Postarea celebrei interprete de muzică populară nu a rămas fără ecou. Fanii eu au empatizat ca de fiecare dată cu ea și au fost extrem de marcați și ei de clipele grele prin care trece. Astfel, admiratorii i-au transmis toate gândurile bune, spunându-i să rămână puternică pentru copilul ei, singurul care-i mai poate aduce acum zâmbetul pe buze.

„Multă putere, și multa sănătate alături de îngerașul dumneavoastră! / Ai un har! Cântecul iti va alina durerea ! Multă sănătate!😔 / Bunul Dumnezeu să-ți dea putere să treci peste toate durerile ce te apasă. Trebuie să fii puternică pentru copilul tău minunat / Of, of, Doamne! Dumnezeu să îl odihnească! Știu lacrimile dorului! Ustură!”, i-au transmis fanii artistei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close