Fără categorie

Traian Berbeceanu: „Am luat in calcul carantinarea, cel putin in anumite zone”

Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a declarat ca ia in calcul carantinarea anumitor zone din Bucuresti, in cazul in care va fi nevoie de introducerea altor noi masuri.

Prefectul Berbeceanu a spus la Gandul Live ca a cerut tuturor institutiilor din Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta sa prezinte o situatie clara vizavi de evolutia pandemiei si necesitatea introducerii unor noi masuri suplimentare.

„Am luat in calcul carantinarea, cel putin in anumite zone. Nu vrem sa se creeze insa o emotie publica, nu vrem sa fie interpretate masurile noastre intr-un fel sau altul. Fortele de ordine vor fi directionate in acest sens, al locurilor de joaca, inclusiv politia locala, vor face verificari in acest sens”, a spus prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu pentru sursa citata mai sus.

PUBLICITATE

Prefectul Capitalei a precizat ca, in general, locuitorii Capitalei respecta masurile impuse, iar fortele de ordine sunt prezente in teren pentru „a-i ajuta pe oameni, pentru a impune respectarea legii”.

Prefectul Capitalei a fost schimbat cu fostul comisar de politie Traian Berbeceanu. Acesta a fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Alba si a devenit cunoscut pentru anchetele impotriva interlopilor din vestul tarii. Berbeceanu a fost retinut si anchetat de DIICOT pentru ca ar fi sprijinit o grupare criminala.

Traian Berbeceanu a fost achitat de judecatorii cand au stabilit ca a fost victima unei inscenari.

PUBLICITATE

Fostul Sef al Biroului de Combatere a Criminalitatii in Alba a luptat impotriva interlopilor din vestul tarii.

In urma anchetelor sale au fost desfintate retele periculoase de crima organizata.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close