Știrea zilei

Florin Călinescu a lasat cu gura cascata pe toată lumea! S-a luat de Andra în direct: “Când te-ai…”

Cea mai nouă ediţie a show-ului Românii au talent a avut-o pe Andra în prim plan. Vedeta ProTV a comis o gafă în timpul emisiunii. Toată România a văzut momentul. Andi Moisescu și Florin Călinescu nu s-au mai abţinut şi au taxat-o pe aceasta.

Cea mai nouă ediţie a show-ului Românii au talent a avut-o pe Andra în prim plan. Vedeta ProTV a comis o gafă în timpul emisiunii. Toată România a văzut momentul. Andi Moisescu nu s-a mai abţinut şi a taxat-o pe aceasta.

Gafa Andrei la Românii au talent

PUBLICITATE

Andra a gafat la ultima ediţie de la Românii au talent. Vedeta ProTV i-a supărat atât pe Andi Moisescu, cât şi pe Florin Călinescu. Vedeta nu a ținut cont de concurenți și de organizarea echipei Pro TV și a dat un telefon, în timp ce un concurent urca pe scenă.

Cântăreața vorbea la telefon cu Cătălin Măruță, momentul fiind difuzat pe micile ecrane, spre marea surprindere a publicului. Andra îi explică soțul ei cum să pună apă în rezervorul de la cuptor.

Momentul nu a fost trecut cu vederea nici de colegii de la masa juriului care au taxat-o imediat.

PUBLICITATE

Andi Moisescu: Măi, Andra, hai…

“A, după mine stați? Hai că dacă stați după mine… hai că sunt la filmări. Iubire, vezi că rezervorul cuptorului e gol, trebuie să pui apă în el. Te iubesc, pa!”, a răspuns Andra lui Andi Moisescu.

Şi Florin Călinescu a taxat-o pe Andra. A comparat-o cu Mihai Petre. În urma jurizării unui concurent, Florin Călinescu a comparat-o pe artistă cu Mihai Petre.

“Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, a spus Florin Călinescu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close