Știrea zilei

Coronavirus în România azi, 10 februarie 2021. Care sunt noile cifre anunțate de autorități?

Coronavirus în România azi, 10 februarie 2021. Autoritățile vor prezenta noile cifre, înregistrate în ultimele 24 de ore, în jurul orei 13:00, iar FANATIK vă va aduce informațiile în cel mai scurt timp.

Până atunci, vedem care a fost situația în țara noastră la ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică, în data de 9 februarie. Numărul de noi cazuri de infectare este de 2.797, iar România ajunge la un total de infectări de 749.434, de la începutul pandemiei.

Până acum 695.398 de oameni infectați cu SARS – CoV – 2 au fost declarați vindecați. În schimb, zilnic sunt raportate alte noi cazuri de infecție cu tuplpina mutantă descoperită în Marea Britanie.

PUBLICITATE

Coronavirus în România azi, 10 februarie 2021. Care sunt noile cifre anunțate de autorități?

În data de 9 februarie au fost descoperite alte trei cazuri de infectare cu varianta UK – linia genetică B.1.1.7. Astfel, numărul cazurilor înregistrate ajunge la 59.

O altă veste destul de rea este creșterea numărului de decese provocate de boala produsă de Covid-19. România depășește pragul de 19.000, numărul total al acestora fiind de 19.056.

PUBLICITATE

În ultimele 24 de ore, numărul de oameni care au pierdut lupta cu virusul este de 95, dintre care 54 bărbați și 41 femei. Pacienții care au decedat erau internați în spitale din Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close