Știrea zilei

Gina Pistol in lacrimi, a făcut anunţul trist! Fetiţa s-a născut cu o boală teribilă şi are nevoie de ajutor

Gina Pistol a fost înduioșată de cazul unei fetițe care suferă de mai multe boli. Prezentatoarea TV a făcut un apel către prietenii virtuali să o ajute pe micuță să trăiască.

Sofia Maria a venit pe lume în urma rugăciunilor părinților ei. De la naștere, însă, micuța suferă de Hipotonie Axiala, Tulburare Globală de Dezvoltate, Epilepsie Focala, Tulburare de Deglutiție, Trahestoma, Hidrocefalie Obstructiva și Vetriculoscopie. Părinții fetiței sunt oameni modești și nu pot acoperi costurile pentru procedurile necesare.

Gina Pistol a publicat, pe contul ei de Instagram, povestea fetiței și a făcut un apel către prietenii ei virtuali să o ajute. Cine poate și vrea să doneze pentru ca Sofia Maria să aibă o copilărie fericită o pot face aici, pe numele Bucur Gheorghe Laurențiu:

PUBLICITATE

CONT RON: RO81PIRB42621B9755001000
CONT EURO: RO85BRDE300SV84658783000
SWIFT: BRDEROBU

Gina Pistol va deveni mămică pentru prima oară

În aproximativ o lună, Gina Pistol va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască fetița și să o strângă la piept. Vedeta a pus la punct tot! A achiziţionat căruciorul, a început să aranjeze chiar şi camera micuţei, a pus tapet, a cumpărat pătuţul, dar şi primele hăinuţe.

PUBLICITATE

La începutul lunii martie, fetița ar urma să vină pe lume. Însă, totul depinde și de cum vor evolua lucrurile în luna februarie. Gina Pistol și Smiley nu au ales încă numele pentru micuța lor, dar momentan o alintă ”regina”

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close