Știrea zilei

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Unde s-a produs seismul!

În urmă cu puțin timp România a fost zguduită de un nou cutremur, asta după ce chiar în această dimineața țara noastră a mai fost încă o dată ținta seismul! Unde s-a produs acesta și ce magnitudine a avut!

Știm cu toții că țara noastră este mai tot timpul zguduită de cutremure, iar zilnic cel puțin unul se produce în România, dacă nu chiar mai multe!

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp!

PUBLICITATE

Ei bine, iată că în această după-amiază România a fost din nou zguduită de un seism, iar potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cutremurul s-a produs în zona Dobrogea la ora 14:06 și a întregistrat magnitudinea de 2 grade pe scara Richter!

El a avut loc la adâncimea de un kilometru și s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 28km N de Constanta, 103km SE de Braila, 120km S de Galati, 141km N de Varna, 190km E de Bucuresti, 205km E de Ploiesti, 212km E de Ruse, 228km N de Burgas, 266km SE de Brasov, 269km SE de Bacau.

Tot în această dimineață, un nou seism

PUBLICITATE

Aceasta este cel de-al doilea cutremur produs în țara noastră în doar o singură zi, asta pentru că la ora 05:37 a mai avut loc un seism produs în Vrancea și care a înregistrat magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter, potrivit INFP!

Seismul s-a produs la adâncimea de 111 kilometri pe scara Richter și în apropierea următoarelor orașe: 61km NE de Ploiesti, 69km E de Brasov, 112km N de Bucuresti, 122km V de Braila, 126km V de Galati, 132km S de Bacau, 139km NE de Pitesti, 177km N de Ruse, 183km E de Sibiu, 213km SV de Iasi.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close