Știrea zilei

Veste genială de la RDS RCS pentru toți clienții. Ce se întâmplă începând cu acestă lună

Începând cu ianuarie 2021, clienții Digi și utilizatorii care doresc să adopte un comportament responsabil față de mediul înconjurător vor putea să contribuie la colectarea deșeurilor. Cum vor putea face acest lucru cu ajutorul celor de la DIGI.

Ce presupune Digi CoRRRner și cum protejează mediu înconjurător

Digi CoRRRner reflectă angajamentul companiei în protejarea mediului înconjurător, prin încurajarea comportamentelor eco-responsabile. Proiectul contituie o modalitate de a transmite un exemplu de comportament responsabil către angajați și clienți și de a veni în sprijinul lor cu un sistem de colectare a echipamentelor de care s-au folosit inclusiv în cadrul relației contractuale cu Digi (de exemplu: telefoane mobile, telefoane fixe, router-e, baterii și acumulatori etc.).

PUBLICITATE

„Într-o primă etapă, „Colțul reciclării” va exista în peste 100 de puncte de vânzare (aproximativ 25% din totalul acestora) din județele în care compania are cea mai mare prezență și unde partenerul care asigură colectarea, Environ, deține capacitățile necesare pentru preluarea DBA și DEEE: București, Bihor, Cluj, Timiș, Brașov, Constanța, Iași, Dolj. De asemenea, puncte de colectare au fost amenajate și în sediile principale din București.

Astfel, Grupul Digi depune constant eforturi pentru sensibilizarea și informarea angajaților și clienților cu privire la aspecte precum sortarea, reciclarea și reutilizarea echipamentelor ajunse la final de viață. La nivelul Uniunii Europene, conform datelor furnizate de Eurostat, cea mai ridicată rată de colectare a bateriilor şi acumulatorilor portabili s-a înregistrat în Croația (96%). Chiar dacă se situează peste media Europeană, România înregistrează o rată de colectare DBA de aprox. 49%.

Obiectivul Grupului Digi este acela de a contribui prin rețeaua sa de magazine la îmbunătățirea colectării, mai ales pentru clienții săi și propriii angajați, punând în practică prevederile legale referitoare la colectarea, tratarea și eliminarea în condiții de protecție a mediului pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice rezultate din operațiunile sale.”, se arată în comunicatul oficial DIGI.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close