Știrea zilei

Vlăduța Lupău este în doliu!„Într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la El”

Vlăduța Lupău a primit o lecție de viață dură, chiar în periada sărbătorilor de iarnă. O persoană dragă ei a trecut în neființă, iar artista a postat un mesaj tulburător, pe paginile sale de socializare.

Vlăduța Lupău a fost complet dată peste cap de o veste de-a dreptul tulburătoare. În plină sărbătoare, înainte de Anul Nou, o ființă dragă ei s-a stins din viață, într-o clipă. Moartea a survenit în urma unui accident rutier, după cum a scris artista pe paginile sale de socializare.

Ce persoană dragă a pierdut Vlăduța Lupău din viața sa

PUBLICITATE

Este vorba despre mama celui mai bun prieten al Vlăduței, după cum chiar ea menționează, încă din primul paragraf al mesajului emoționant.

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…

Veșnică pomenire.”, a scris ea pe Facebook.

PUBLICITATE

Șocul a făcut-o să învețe o adevărată lecție de viață, pe care a transmis-o mai departe fanilor săi. Un astfel de necaz nu se va șterge niciodată din sufletul său și din acest motiv, ar trebui să fim mai buni unii cu alții și să apreciem fiecare clipă.

„Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață!

Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!

Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile!

Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI!

Mi-am dat seama că m-am supărat pentru răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am…

Știu că este greu dar…. oameni buni, FIȚI BUNI!

Prietene drag, acest necaz nu ți-l va alina nimeni… doar Dumnezeu!”, a scris Vlăfuța Lupău, pe pagina sa de socializare.

Fanii artistei au reacționat imediat cu mesaje de suflet, care să îi mai aline suferința, atât ei, cât și familiei îndurerate a prietenului cântăreței de muzică populară.

„Cât adevăr! Multumim frumos pentru frumoasele cuvinte dar și pentru minunatele cântece care ne-au făcut să trecem cu bine peste aceste momente greu încercate! Bunul Dumnezeu să vă ajute și în anul care vine! Vă dorim un AN NOU FERICIT plin de realizari și împliniri!”, a comentat cineva.

„Bunătatea e tot mai rară, în schimb invidia si răutatea este peste tot! Sa fim mai buni,sa fim darnici, sa ne bucuram de soare, de viață de tot ce ne înconjoară!!! Multă pace și liniște!!”, a scris altcineva.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close