Descoperă

Horoscop de weekend 23-25 octombrie cu Camelia Patrascanu.Berbecii se ciocnesc cu alţii care au acelaşi aspect astral, iar Săgetătorii ştiu cum să învârtă lucrurile

PUBLICITATE

Zile tensionate incepand de azi, din cauza unor conflicte de opinie sau poate cu şefii sau poate cu o altă persoană importantă.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec

PUBLICITATE

Sunt foarte îndârjiţi să ducă la bun sfârşit ce au început sau să-şi apere opinia. Nu este nimic rău în asta, numai că Berbecii trebuie să ţină cont de faptul că se ciocnesc cu alţii care au acelaşi aspect astral şi îşi susţin opinia la fel de vehement.

Taur

Atenţie la mici greşeli profesionale care pot duce la întârzieri sau accidentări, mai ales pentru Taurii care au drumuri de făcut şi nu are sens să se supere pe superiori.

PUBLICITATE

Gemeni

Unii prieteni pot să îi surprindă pe Gemeni prin decizii sau chiar bârfe, dar nu trebuie să fie o nenorocire că sunt comentaţi de alţii, pentru că au aspecte bune în relaţiile de familie.

Rac

Ziua poate aduce nemulţumiri pentru Raci, dacă lucrurile nu se desfăşoară cu ritmul, rapiditatea cu care ei şi-o doresc, dacă cineva cuplează mai greu sau se face că nu a auzit o recomandare sau un ordin.

Leu

Pentru Lei, vorbim de muncă multă şi foarte implicată, dar există şi dificultatea birocratică de care se lovesc şi trebuie să aibă răbdare până când lucrurile se descurcă.

Fecioară

La Fecioare, dificultăţile şi provocările de azi ţin de bani, au multe idei, multe lucruri frumoase în mintea lor, în în agenda lor şi chiar se pot derula, numai că trebuie să găsească alte soluţii, ca să compenseze lipsurile financiare.

Balanță

Balanţele au bune aranjamente pentru casă şi cămin, dar mai dificil este să se înţeleagă cu partenerul de viaţă sau cu o persoană foarte apropiată şi să o convingă să facă lucrurile într-un anumit fel.

Scorpion

În cazul Scorpionilor, ziua aduce relaţii foarte bune, sunt foarte populari sau deschid orice uşă, însă cere eforturi să se uite mereu pe agendă, deci să fie implicaţi şi asta implică efort. Atenţie şi la sănătate!

Săgetător

Săgetătorii sunt cu ochii pe bani şi învârtesc lucrurile de aşa natură, încât ies mai bine, cer un onorariu mai mare sau se pun mai bine în valoare astăzi şi sunt mai mulţumiţi financiar.

Capricorn

Capricornii pot avea o zi foarte bună, mai ales cu persoanele aflate sus în ierarhie sau departe în alte locuri, dar aproape de inima lor. Deci, de la ceilalţi primesc veşti bune, tensiunile sunt legate de faptul că nu se pot deplasa sau că nu au posibilităţi să ajungă acolo unde îşi doresc.

Vărsător

Pentru Vărsători se rezolvă o situaţie sau o problemă poate chiar financiară prin intermediul altora şi în felul aceasta scapă de o grijă şi sunt alături de o persoană care poate avea probleme de sănătate, dar găsesc şi rezolvarea.

Pești

Peștii au o zi de succes social, primesc o invitaţie care-i onorează sau participă la o întâlnire la care sunt susţinuţi sau chiar li se dau soluţii. În tot cazul, este foarte festivă această întâlnire, foarte importantă pentru ei şi fac faţă.

PUBLICITATE
Loading...

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close