Știrea zilei

Elena Lasconi, decizie dura: „Nu mai merge asa”

Elena Lasconi, actualul primar din Campulung Muscel, face ordine. Edilul i-a eliberat din functie, pe seful Politiei Locale si pe seful pietei centrale pentru ca nu au aplicat regulile impuse de autoritati pentru reducerea infectarilor cu coronavirus.

De asemenea, primarita Lasconi a inchis piata centrala din oras, pana luni, pentru a implementa masurile de siguranta.

„La Campulung nu ne jucam cu sanatatea oamenilor. Am hotarat sa inchid piata centrala. Saptamana trecuta am incercat sa o redeschidem cu ajutorul prefectului, cu ajutorul DSP si al Jandarmeriei si al Politiei Municipale. Dar seful pietei nu a respectat regulile de a taia cele doua siruri de geamuri ca sa se faca circuit de aer.

PUBLICITATE

Tocmai din acest motiv l-am eliberat din functie pe seful pietei si pe comandantul Politiei Locale, pentru ca nu au asigurat paza si dezinfectant si termomentru la intrare, asa cum trebuia. Din pacate, astazi inchid piata, o sa o redeschidem miine dupa ce se vor lua toate masurile de siguranta, pentru ca aici nu mai merge ca pana acum”, a spus Elena Lasconi intr-o postare pe Facebook.

In Campulung si in mai multe localitati din Arges, rata de ifnectare a depasit pragul de 3 la mie saptamana trecuta. Incepand de sambata, ora 00:00, au fost inchise restaurantele si salile cu jocuri de noroc, cinematografele si salile de spectacole. Exceptie fac doar restaurantele si cafenelele din interiorul pensiunilor si hotelurilor care vor deservi exclusiv persoanele cazate in aceste unitati.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close