Știrea zilei

Medicii De La Matei Balș Au Dat Vestea Tristă Despre Fratele Lui Florin Salam

Florin Salam nu mai are liniște de când fratele lui se află internat la spitalul Matei Balș, unde se află de peste o săptămână.

Artistul le-a adus acuzații grave medicilor, care au reacționat după declarațiile manelistului în presă.

Printr-un comunicat de presă, insituția a transmis că starea lui Nelu Stoian este precară, însă care n-ar trebui să facă turul televiziunilor.

PUBLICITATE

Cântărețul a dat declarații din fața spitalului, pe 6 august, de unde spunea că nimeni nu-i spune cum se simte fratele lui și că i s-a vorbit urât, invocând chiar și momente de rasism.

Florin Salam se teme pentru viața fratelui său
Medicii de la Matei Balș au dat vestea despre starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam. Bărbatul se află internat cu mai multe afecțiuni fizicice, însă este infectat și cu virusul COVID-19, care i-ar fi alterat starea de sănătate.

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului.”, a declarat Cătălin Apostolescu.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close